Diskusija
- Forum
926 pregleda · 26 odgovora · otvorena 06.02.2010. u 17:04
Napokon jedna tema koja obuhvata sva pitanja koja se postavljaju na gamersu... Ali, opet će se naći idol pa dignut temu sa pitanjem kako i šta...
mojatv.ba
A da se prijavite , popunite podatke na sljedecoj adresi:
http://mojatv.ba/moja_tv_prijava.html
Prijava
A da se prijavite , popunite podatke na sljedecoj adresi:
http://mojatv.ba/moja_tv_prijava.html
Prijava
Ja prijavio u januaru, kad će me prebaciti ?
Hvala ti na ovome valjda se nece dizati 20 tema na dan "Moja Tv"
,a kosto kaze ovaj iznad naci ce se neki idol pa ce dici opet temu ...
,a kosto kaze ovaj iznad naci ce se neki idol pa ce dici opet temu ...

Ak još nešto nekontaju imaju bihnetov forum i na njemu hrpu tema oko moje tv. Sve detaljno objašnjeno ima na jednoj temi u 2k postova.
Ima neki Behar TV Int., a nema Nova TV. Smiješno.
Nema nova TV nedaju prava, to je minus
Samo jedno pitanje ocel se sta desavat prvog marta ocel preci 5 i 15 giga na flat ?
Jer je bilo tema da hoce .
Jer je bilo tema da hoce .
Pozdrav,
Jedno pitanje za tebe što si digo temu ovo je bilo već na bhtelecomovoj stranici no nebitno ima raye koja ne zna za ovo..
Paša moj koliko košta ovaj paket NET sa PDV, jer ovo su cijene bez PDV
Još nešto koliko je ta fer osnova u Gigabajtima?
Hvala
Jedno pitanje za tebe što si digo temu ovo je bilo već na bhtelecomovoj stranici no nebitno ima raye koja ne zna za ovo..

Hvala
Amir je napisao/la:
Pozdrav,
Hvala

Hvala
7680 KB po Minuti =7,5 MB Po minuti
460800 KB po Satu = 450 MB po satu
11,059,200 KB po danu = 10800 MB po danu =10,54 GB po danu
316 GB Mjesecno 60 % od 316 GB = 189,84 GB
To ti je proračun za ovo drugu, što se tiče PDV-a to moraš njih nazvat ili ih kontaktirat putem mail-a.
BTW.Ako može sticky u podforum samo da se nezagubi.
skile je napisao/la:
Fer osnova se uzima po KBPS
To ti je proračun za ovo drugu, što se tiče PDV-a to moraš njih nazvat ili ih kontaktirat putem mail-a.
Cuo sam od nekih ljudi da nisu zadovoljni sa MojaTV pa ima li ko da mi kaze nesto u vezi s tim,valja li ista i tako 

ej hvala puno na ovom
Ja sam imao priliku da koristim "Moja TV" u testnoj fazi i na kraju perioda (koristio do 1.2.2010.) lijepo sam se zahvalio, razdužio svu opremu i zamolio ih da mi više kući ne prilaze
Kanali su katastrofalni: od Tv Amni, Behara, Slonova pa do Igmana, Vogošća itd. Puno nekih gluposti poput Bloomberg tv (tv stanica na kojoj čitav dan vrte burzovne izvještaje iz svijeta
), kanala na turskom itd. Shvatio sam da mi isto dođe ako ostanem na ovoj šugavoj kablovskoj. Ako ništa, isto kino samo jeftinije. Kad uzimaš ovaj paket s telefonom, moraš promjeniti broj a da zadržiš trenutni broj moraš doplatiti 70 KM
Konačna ocjena (od 1-10), 4! Puno para nizašta!
Što se digi tv tiče, Logosoft ima betonsku ponudu od oko 100 kanala od kojih su 50-ak, 60 vrhunski. No, da bi to uzeo, moraš imati njihov X-DSL koji je čak i nešto kvalitetniji od Bihnetovog. Mana ovog paketa je što je malo skuplji i što nije svugdje dostupan. Može se provjeriti na njihovoj stranici. Eto..
Živjeli
Kanali su katastrofalni: od Tv Amni, Behara, Slonova pa do Igmana, Vogošća itd. Puno nekih gluposti poput Bloomberg tv (tv stanica na kojoj čitav dan vrte burzovne izvještaje iz svijeta
), kanala na turskom itd. Shvatio sam da mi isto dođe ako ostanem na ovoj šugavoj kablovskoj. Ako ništa, isto kino samo jeftinije. Kad uzimaš ovaj paket s telefonom, moraš promjeniti broj a da zadržiš trenutni broj moraš doplatiti 70 KM
Konačna ocjena (od 1-10), 4! Puno para nizašta!Što se digi tv tiče, Logosoft ima betonsku ponudu od oko 100 kanala od kojih su 50-ak, 60 vrhunski. No, da bi to uzeo, moraš imati njihov X-DSL koji je čak i nešto kvalitetniji od Bihnetovog. Mana ovog paketa je što je malo skuplji i što nije svugdje dostupan. Može se provjeriti na njihovoj stranici. Eto..
Živjeli
A Slika Ko Mlijeko
Extra tema
evo sada samo treba rtl ...ima i nova,hrt1,hrt2
skile je napisao/la:
Fer osnova se uzima po KBPS

u mene je brzina adsl paketa
do 2048/256 kbps
i pise da imam neograniceno na fer osnovi koji je dodijeljen ukupni limit saobracaja od 50% teoretski moguceg?
e pa sad ja neznam koliko cu ja imati mjesecno slobodno GB... hwala unaprijed
Pozdrav
Htjeo sam sebi "prikljuciti" MojaTV, ali imam nekih nepoznanica. Imam dva kompa, da li bi ova konekcija od 2048/512 bila dovoljno dobra, pošto se ne razumijem u to
iii ako znate možda, da li oni umrežavaju kompove prilikom instalacije tih modema i ostalih stvarčica..
Htjeo sam sebi "prikljuciti" MojaTV, ali imam nekih nepoznanica. Imam dva kompa, da li bi ova konekcija od 2048/512 bila dovoljno dobra, pošto se ne razumijem u to

iii ako znate možda, da li oni umrežavaju kompove prilikom instalacije tih modema i ostalih stvarčica..
Imam moja tv i koristim dva racunara, meni je konekcija ok, a kad dodu oni sve zavrse, ti samo reci sta hoces...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.