Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

EURO 2012 QUALIFYING DRAW @ WARSZAWA 12.00 CET

269 pregleda · 16 odgovora · otvorena 06.02.2010. u 15:11

Kao sto znamo, sutra, s pocetkom u 12.00 po nasem satu, odrzace se zrijeb za predstojece Euro 2012 kvalifikacije. Vecina nas je upoznata sa situacijom u repki BiH, Safet Susic trener, savez, Papac itd...

Reprezentacije su podjeljene u 6 jakosnih skupina, medju kojima je i Bosna tj. u 3 jakosnoj skupini. Vazno je i napomenuti da je ovo prvi put da se moze desiti da se zemlje Ex-Yu se sastanu u jednoj grupi

Jakosne grupine su napravljene tako sto se gledala pozicija na UEFA Rank listi

Prva grupa: Španija, Njemačka. Holandija, Italija, Engleska, Hrvatska, Portugal, Francuska i Rusija.

Druga grupa: Grčka, Češka, Švedska, Švajcarska, Srbija, Turska, Danska, Slovačka i Rumunija.

Treća grupa: Izrael, Bugarska, Finska, Norveška, Republika Irska, Škotska, Sjeverna Irska, Austrija i Bosna i Hercegovina.

Četvrta grupa: Slovenija, Latvija, Madjarska, Litvanija, Bjelorusija, Belgija, Vels, Makedonija i Kipar.

Peta grupa: Crna Gora, Albanija, Estonija. Gruzija, Moldavija, Island, Armenija, Kazahstan i Lihtenštajn.

Šesta grupa: Azerbejdžan, Luksemburg, Malta, Farska Ostrva, Andora i San Marino.

E sad da vidimo, koju grupu prizeljkujete, s kime ne bi voljeli igrati, sta mislite realno ko ce nam doci u grupi itd itd

Evo prema meni, sta realno ocekujem:

1.Portugal
2.Turska
3.BiH
4.Belgija
5.Estonija
6.Andora

a prizeljkujem:

1. Ne pase nam niko iz ove grupe, ali najbolje bi bilo da dobijemo Hrvatsku ili Italiju
2. Ovdje Svedska ili Danska ( nekako nam pase taj skandinavski "stil" igranja fudbala )
3. Mi
4. Kipar
5. Armenija
6. Luksemburg

I nikako grupu:

1. Engleska
2. Srbija
3. Mi
4. Vels
5. Crna Gora
6. Malta

1.Portugal
2.Turska
3.BiH
4.Belgija
5.Estonija
6.Andora

Ovo ako dobijemo mi bola bola šanse nemamo. -.-

Ako smo jednom pobijedili belgiju i turke ne znači da ćemo opet. :S

evo

1. Rusija
2. Češka
3. BiH
4.Kipar
5.Armenija
6.Luksemburg

Kada bi ovo dobili prolaz 101 %

i wtf ?

Zašto Srbiju nisu stavili u isti šešir sa Bosnom, treba da ih opet dobijemo pa opet da naprave sranje. -.-
kenaN_ je napisao/la:

1.Portugal
2.Turska
3.BiH
4.Belgija
5.Estonija
6.Andora

evo

1. Rusija
2. Češka
3. BiH
4.Kipar
5.Armenija
6.Luksemburg

i wtf ?

Zašto Srbiju nisu stavili u isti šešir sa Bosnom, treba da ih opet dobijemo pa opet da naprave sranje. -.-
Nisam napisao da se ovome nadam, nego sta mislim da ce doci

A Turke nismo uopste dobili, neg izvukli 1 bod u 2 tekme
Ajde nadam se da ćemo sada nešto ostvariti :D Imamo kavlitetnu reprezentaciju :))
je napisao/la:
sine moj, hrvati vam mogu biti očevi u nogometu ..

volio bih nekakvu skupinu za hrvatsku kao npr:

1. BiH
2. Italija
3. Svicarska
4. Andora
5. Engleska
6. Crna Gora
kenaN_ je napisao/la:

1.Portugal
2.Turska
3.BiH
4.Belgija
5.Estonija
6.Andora

evo

1. Rusija
2. Češka
3. BiH
4.Kipar
5.Armenija
6.Luksemburg

i wtf ?

Ovako kako si ti stavio opet smo ga popushili.

Ja bih volio Spaniju ili Englesku, posto ne racunam svakako da mozemo na 1. mjesto u grupi, pa ako vec mora neko biti, onda oni, posto su najjaci i strogi profesionalci, nece popustati slabijim ekipama u zadnjim kolima, tipa da puste da prodju i tako...

Ne bih volio sa smo sa Srbijom nikako, cisto iz nacionalizma i tih sranja...

Volio bih Hrvatsku, posto mislim da su oni mozda i najslabiji iz prve jakosne grupe.

Iz druge grupe ne bih volio Cesku, a za ostalo se ne brinem

BAs me zanima sta ce onaj bot Susic napraviti od ekipe.

sumnjam da će BiH igrat ko na prošlim kvalifikacijama.
ali eto sretno bih,cro <3, srb
Smjesno je kako pojedini samo cekaju priliku da zapocnu svadju a najvise je to oko tema kada se spominju bih,srb,hrv. ....
btw : Vidim gore momak sto je postavio temu napisao je da ne bih zeleo da BIH igra sa srbijom zbog nacionalizma dok bi sa hrvatima volio da igra BIH zbog toga sto su oni "mozda i najslabiji iz prve jakosne grupe." !
Ja cu samo dodati na ovo da ako i sa BIH bude igrala i sa srb i sa hrv. da ce biti nereda ( mozda ne pretjeranih ali bice necega 100% ) isto tako hrv protiv srbije ! To je tako kod nas i u skorije vrijeme ne vidim da ce se nesto promjeniti ....
Jos juce /prekuce citam u novinama i neko hoce da organizuje ligu gdje ce ucestvovati ( fudbal )dinamo,zvezda, sarajevo itd. ! Ako budu takve utakmice bolje da pripreme bruku policije ili da budu zakoni kao u engleskoj ali ne vjerujem da mi mozemo doci do tog nivoa !

Gdje ono dobro staro navijanje , koreografija i sve vezano bez nekih vecih incidenata koji bi mogli do vesti neke osobe i do smrti :S

U svakom slucaju nadam se da ce bilo koja od ovih drzava ex-yu doci do sto boljeg rezultata .
mirofa je napisao/la:
Smjesno je kako pojedini samo cekaju priliku da zapocnu svadju a najvise je to oko tema kada se spominju bih,srb,hrv. ....
btw : Vidim gore momak sto je postavio temu napisao je da ne bih zeleo da BIH igra sa srbijom zbog nacionalizma dok bi sa hrvatima volio da igra BIH zbog toga sto su oni "mozda i najslabiji iz prve jakosne grupe." !
Ja cu samo dodati na ovo da ako i sa BIH bude igrala i sa srb i sa hrv. da ce biti nereda ( mozda ne pretjeranih ali bice necega 100% ) isto tako hrv protiv srbije ! To je tako kod nas i u skorije vrijeme ne vidim da ce se nesto promjeniti ....
Jos juce /prekuce citam u novinama i neko hoce da organizuje ligu gdje ce ucestvovati ( fudbal )dinamo,zvezda, sarajevo itd. ! Ako budu takve utakmice bolje da pripreme bruku policije ili da budu zakoni kao u engleskoj ali ne vjerujem da mi mozemo doci do tog nivoa !

Gdje ono dobro staro navijanje , koreografija i sve vezano bez nekih vecih incidenata koji bi mogli do vesti neke osobe i do smrti :S

U svakom slucaju nadam se da ce bilo koja od ovih drzava ex-yu doci do sto boljeg rezultata .
"Vidim gore momak sto je postavio temu napisao je da ne bih zeleo da BIH igra sa srbijom zbog nacionalizma"

Ne zbog nacionalizma, neg sto bi nas propisno razvalili

A sto se tice nereda, slazem se s tobom. Koliko god se mi trudili da budemo dobri, uvijek ima tu zaostalih ljudi ( iako je to kod nas vecina ) koji ce se "potruditi" da incidenata bude na vecem nivou
Sa Safetom vjerujem da možemo napraviti puno više nego u baražu prošle godine. On je profesionalac i legenda bh. fudbala, priznati fudbaler diljem svijeta (za razliku od Ćire). Vjerujem da ima dovoljno znanja da nas odvede barem u grupnu fazu.

Kako su se digli u baražu, idemo dalje, idemo dalje - pa ništa. Sad su shvatili da se trebaju namučit' da prođu.

Samo bih volio u grupnoj da nas NE izvuče sa "susjedima" jer bih volio da sve repke sa Balkana prođu dalje

Sad, koje bih volio timove sa nama?

1. Hrvatska/Holandija/Rusija
2. Švedska/Danska
3.
4. Bjelorusija/Kipar
5. Armenija/Kazakstan
6. Luxemburg/Malta

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

A ovi što govore bit će nereda i sl... citiram:

" Dok bude govana u savezu, bit će i nereda na tribini. "

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Plavožuto volim te!

Da se ne svađamo...Grupa koju bih volio :

1.Rusija , 2. Češka , 3.BiH , 4.Bjelorusija , 5.Lihtenštajn , 6.SM

Izbjeći Srbiju,Hrvatsku,Englesku,Španiju,Holandiju...Srbiju i Hrvatsku , ne jer su mnogo jači od nas , već radi nacionalizma i nereda , et.
SchiziQue je napisao/la:
sine moj, hrvati vam mogu biti očevi u nogometu ..

volio bih nekakvu skupinu za hrvatsku kao npr:

1. BiH
2. Italija
3. Svicarska
4. Andora
5. Engleska
6. Crna Gora
Sta...nije ti dosta nedavnih nereda...pa hoces jos malo?? Ovo isto govorim i za ostale koji su slicno spomenuli...kao sto kaze mirofa....bilo koja kombinacija od ove "nase" tri zemlje ce dovesti do velikog sranja....to nikom ne treba i nadam se da se nece desiti nijedna od ovih mogucih kombinacija...a Engleska i Italija ne mogu zajedno sa Hrvatskom igrat jer su u istom sesiru valjda....ako ne grijesim...

edited : NEMA RASPRAVE !
Nadam se:
1. Rusija
2. Ceska
3. Mi
4. Kipar
5. Lihternstajn
6. San Marino

Molim Boga da ne bude:
1. Hrvatska
2. Srbija
3. MI
4. Makedonija
5. Crna Gora
6. Azerbejdžan
ovo bi bila grupa smrti
svaki mec 100 poginulih u navijackim neredima
njjace po meni :

Hrvatska
Srbija
BiH
Ostalo random sala mala
Svejedno ko nam dodje, ovaj put ocekujem direktan prolaz na EP znaci 1. mjesto u grupi. Imamo igrace, kvalitet, iskusnog trenera i ogromno iskustvo sa kvalifikacijama i nemamo pravo na nikakav kiks kojih smo tonu imali nit nekih glupih izgovora nit baraza popisanih znaci samo direktan prolaz i to 2-3 kola prije zavrsetka kvalifikacija da osiguramo i cao. Ako ne bude tako nek se svi igraci oproste od reprezentacije nego da dr***u i Boga i narod godinama za 2,3 boda do uspjeha i nek ustupe mjesto nekim tamo mladim igracima.
Volio bih :
1.Engleska
2.Srbija ( Nek se svi prisjete Beograda..)
3.Mi
4.Vels
5.Lihtenstajn
6.San Marino

Englesku bi volio samo zato da vidim uzivo njihove zvijezde.
Srbiju ( ne bih da komentarisem, da koga ne uvrijedim..)
Vels zato sto imaju i one neke dobre igrace, ako nisu otisli.
Lihtenstajn i San Marino zbog toga sto mozemo na njima uzet 12 bodova
Evo kakvu bih ja grupu volio :D :
-Hrvatska
-Srbija
-Bosna i Hercegovina
-Slovenija
-Crna Gora
-San Marino

Da se vise dokaze da je BiH NAJBOLJA na balkanu :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.