Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MYSTERY Radio

269 pregleda · 16 odgovora · otvorena 06.02.2010. u 14:50

Evo da vam predstavim MYSTERY Radio, trenutno domaca muzika, uskoro cemo prosirit!

www.mys.ba/radio

Takodje Radio mozete slusat i preko pLg Venta :

Udjite na plg vent i uci cete u sobu sa Botom za MYSTERY Radio tako da mozete sa ostalima uzivat

Nadam se dobrom druzenju

Takodje potrebni su nam DJ-evi koji imaju dobar sadrzaj domace muzike, i slobodnog vremena da pusta

Takodje otvorili smo i Movie Produkciju

www.mys.ba/movie
www.youtube.com/MYSTERYCLANTV

Hvala
Svaka cast , ja se prijavljum za pustanje muzike ako treba ...
kakva muzika treba ja imam vremena i previse :D muzike kolko hoces (metal,rock,hiphop,rnb) domaca naravno ja otvorio kad tamo nekakva muzika majko mila

oko 3500 hiljade domacih pjesama na HD

Vrijeme svaki dan 8-12 H i 20-02
Mehh

Imama haman svaku od elitnih odreda pa ako hocete

samo je problem sto ja nemam limita da visim po radiju
Dobar dobar :)
Jedno drugom smo bili sve, prva ljubav sreca i proljece, sada proslo je proslo sveeee <3 :)
Sto se tice MYSTERY - a, tu je i GamingMovies site.

MYS.BA- Movies, to je Semir napravio za nasu Gaming Movies Prodaksn'.

Pa et' mozete i tu da gledate nase sve movie.

YouTube - MYSTERYCLANTV's

sto j**e mater sebi ovaj sto govori trial.. trial.. trial.. trial.. u pola pjesme trial.. :D
gooody je napisao/la:
sto j**e mater sebi ovaj sto govori trial.. trial.. trial.. trial.. u pola pjesme trial..
SVi smo poceli dr**t na ono "trial" xD
little je napisao/la:
SVi smo poceli dr**t na ono "trial" xD
j**o mater svoju :D

kardaj licenciranu veziju j**e mi zivce ovo haha
Prijavljujem se za DJ. I prije sam radio kao DJ. Imam veliku kolekciju domaceg/stranog Rap-a. Javite mi se na PM ako ste zainteresovani. Imam slobodnog vremena svaki dan da pustam muziku neki 2-3h.

nemos ih pofatat -.-

DOK TRAJE OVAJ SAN JAKO POLJUBI ME URADI TO BAS TOOO MOJ DRAGI BRIGA ME JA NE MISLIM O TOME DOK SAM TU U TVOJIM RUKAMA POVEDI ME U NOC NEK BUDE SVE PO TVOME TVOJA SAAAAAAM NEVALJALAAAA VRELINU LJUBAVI TVOJ DAH NA LICU MOME DRAGI MOJ ZAUVEK PAMTICU ! A SACUVAJ I TI NE RECI BILO KOME DA TVOJA SAAAAM NEVALJALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TVOJA SAAAAM JA NEVALJALAAAA
Imam dosta domace muzike (nesto novije i oko 80% hitova iz 80-tih i 90-tih) tipa Bijelo Dugme, Zabranjeno Pusenje, Parni Valjak itd...
Muziku mogu pustati ujutro oko 8 pa do 12h

Ako se sainteresovani PM
Sve je extra bilo, al' kad ste pustili onog DJ Bokija ja umalo nisam pao na bubreg
Radio ide ka naboljem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.