Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

parodija

148 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.02.2010. u 12:10

Nadam se da cu uz pomoc ove teme jos teze preboljeti period kroz koji prolazim. Da cu na njemu napisati pola mojih osjecanja, jer su mala i neopasna da nebi ostala u meni. Iz mjeseca u mjesec me sve manje unistavaju.
Poznajem ga par godina. telefon i skupljanje nogometnih slicica je jedini nacin nase komunikacije. Nikad se ne vidjamo i daljina nas zajebaje,ali ipak se volimo.
Ni jedna godina ne prolazi da nemislim na njega kao i on na mene.
Kako se osjeca u ovom trenutku?
On je debel , dosadan, neuredan i pametan. Uvijek je zalizan i pomalo gay :).
Ah, kad bi samo znao koliko sam ga zavolio i koliko je postao poseban za mene?. Nikada ni prema jednoj osobi nisam imao ovakav osjecaj. Ali ipak fali mi. Zbog toga ova osjecanja sam drzao duboko u sebi, a sada ih pisem ovdje. Gdje ce se znati od koga su. Ta osoba kada bi citirala ovaj text, vjerovatno bih poznala sebe u njemu. Ja neznam tacno koliko je njemu stalo do mene, ali znam da nije ni svjestan koliko je meni stalo do njega i njegove kite.
Ah, ludo moja mala, kad bih ti sve ovo sada mogao reci i doci do tebe i zagrliti.
Telefon ti zvoni, to ja tebe budim. Daleko si od mene, a zelim da te ljubim. Zelim da shvatis koliko te volim, al nisi kraj mene pa ti samo zvonim...

DAJ KITEEEEEE
Kreten ? paćenik ?

Zaluđenik ?

wtf ?

Ulaziš u pubertet ?
nisi dobar :|
familiju napacenu

daj delete ovo u pm bolesnika
KRETENI OVO JE PARODIJA NA ONAJ TEKST JESTE LI STVARNO TOLIKO GLPI PA NE KONTATE???JHAHA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.