Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Diss ViT by ZeN

257 pregleda · 19 odgovora · otvorena 05.02.2010. u 23:27

www.youtube.com/watch?v=H7ER1X-uVFY

Znaci ukratko, jedna pjesma (diss) koju zelimo da i vi preslusate i da je ocijenite ...

beat je predobar, mikrofon je kucni, znaci to ga jedino j**e ...

Zamolio me on da postavim, pa et preslusajte :)

Prejake su rime !

Bye !
Respect
Bass_kickerz je napisao/la:
U kojem programu mogu i ja napraviti ovakve pjesme ??
cool edit pro je program besplatan je al trial verzija za ostalo sve cd key moras imati :)
jo jo rep jen dva
quell je napisao/la:
jo jo rep jen dva
jo jo ! kveleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ZeN4mi0 je napisao/la:
cool edit pro je program besplatan je al trial verzija za ostalo sve cd key moras imati :)
Mozes li upload i poslati mi na pm ako nije problem?
Fkt je cool ispalo, 10ka od mene !
Ovo je posveceno DENIJU
dyemotr0n je napisao/la:
Ovo je posveceno DENIJU :D:D:D
prva je meta to :D
bacam hejt neko je ovdje fejk.

ovo je totalna 0 jbg beat fake tekst o nicemu a ovo bolje da je na papuci repo bolje bi ispalo.

moze bolje

pis
quema je napisao/la:
bacam hejt neko je ovdje fejk.

ovo je totalna 0 jbg beat fake tekst o nicemu a ovo bolje da je na papuci repo bolje bi ispalo.

moze bolje

pis
postujem misljenje ....
ali txt nije o nicemu vjeruj :)
ZeN4mi0 je napisao/la:
postujem misljenje ....
ali txt nije o nicemu vjeruj
ja necu da ga vrijedjam samo kazem svoje misljenje jer sluso sam dosta ovakvih novih "repera" i ima ljudi odradi fino po propisu al ovo je jbg 0 bar po meni, ako se nastavi tim baviti nek nakon par mjeseci poslusa ovo i skontat ce neke stvari
quema je napisao/la:
ja necu da ga vrijedjam samo kazem svoje misljenje jer sluso sam dosta ovakvih novih "repera" i ima ljudi odradi fino po propisu al ovo je jbg 0 bar po meni, ako se nastavi tim baviti nek nakon par mjeseci poslusa ovo i skontat ce neke stvari
ok niti jedna pjesma nije prosla bez loseg komentara zar ne ? :)
postujem misljenje opet kazem ali da si skroz upucen u pricu skontao bi o cemu al et <3 :)
ZeN4mi0 je napisao/la:
postujem misljenje ....
ali txt nije o nicemu vjeruj
Bit je predobar text jos bolji ... samo te ovaj mikrofon zeza al bgm sto nesnimis pjesmu sa onim benyem on ima studio bgm napravite nesh normalno ovo je dobra pjesma

PAPUCA !
Text je stvarno odličan. Trebao si ovo malo sporije otpjevati. Beat je loš. J**e te slovo Č i to pošteno. Sviđa mi se.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.