Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

Skidanje sifre sa windowsa

255 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.02.2010. u 16:18

Stavio sam pw na komp ugasio i zaboravio sta sam stavio .Znali neko kako da se skine sifra jer mi je i na bisosu .
Evo brate samo za tebe :P

Ovaj tut napravio RzA :D

http://www.gamers.ba/forum/7/52645/kako-skinuti-password-sa-kompa-xp/

Edit : evo i ovo ce nekome dobro koristiti:

Da uklonite ili promijenite admininistratorov password ili password od nekog drugog accounta imate dva nacina,siguran sam da neki vec znaju za ovo.

a)START -> RUN -> "control userpasswords2" -> odaberete username i kliknete na "Reset Password ..."

b)Desni klik misa na "My Computer" -> "Manage" -> "Local Users and Groups" -> "Users" -> odaberete korisnicko ima, desni klik misa na njegi -> "Set password ..." -> upisete novi password

Ako nesmjete nikako na comp-u biti ili ste zaboravili pass onda probajte ovo:
1.Upalite comp.
2.dok se pali brzinom pritisnite F5,F6 ili F4 (nisam siguran koja je tipka).
3.Pokazat ce vam se crno-bjeli XP.
4.Uradite ove gore upute.
5.Restartajte comp.
Rješenje
ides tamo gdje ti je pw gdje kucas kliknes ctrl+alt+delete otvoriti ti se ono administrator gore ukucaj dole pw nista i login ako to ne moze onda bez icega login uradi 100% radi tamo kad udjes onda odes control panel i brises bez problema pw

lol nisam ni skontao hvala i drago mi je da sam pomogao
Udji u PC kao Administrator tj. u Safe mode.

U control Panel udji u User Accounts i nastimaj sve.

Nece te pitati za staru sifru.
Samo sekundu da prikopacam drugi komp ako bude radilo dacu bobe .
ugasi centralnu iz struje otvori poklopac sa strane i izvadi onu malu bateriju sacekaj 2-3 minuta vrati ponovo bateriju i mislim da ce se ukinut sifra :o
DeLiRiOuS je napisao/la:
ugasi centralnu iz struje otvori poklopac sa strane i izvadi onu malu bateriju sacekaj 2-3 minuta vrati ponovo bateriju i mislim da ce se ukinut sifra :o
tako je :)
upali komp kad ti se pojavi ono da ukucas pw pritisni ctrl+alt+del dva puta onda na user name ukucaj administrator pw nista.Onda se upali admin korisnicki nalog i onda uradis ovo :http://www.youtube.com/watch?v=FKFGALWqP_E radi i na vista i na xp za 7 neznam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.