Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ronaldo izjednačio rekord Gerda Mullera

717 pregleda · 20 odgovora · otvorena 23.06.2006. u 14:10

Brazilski napadač Ronaldo pridružio se Gerdu Mulleru kao vodeći strijelac u istoriji svjetskih nogometnih prvenstava.

Ovaj 29-godišnji Brazilac postigao je dva gola u pobjedi 4-1 nad Japanom kako bi dostigao ukupan broj od 14 postignutih golova, izjednačavajući ukupan broj golova koje je legendarni Nijemac Muller postigao na turnirima održanim 1970. i 1974. godine.

Ronaldo, dobitnik Adidasove Zlatne kopačke na prvenstvu održanom u Koreji i Japanu 2002. godine, ušao je u meč u Dortmundu izjednačen sa svojim sunarodnjakom Peleom s 12 postignutih golova.

Svojim prvom golom u meču, udarcem glavom neposredno prije poluvremena,on je izjednačio rekord Francuza Justa Fontainea, koji je postigao 13 golova na turniru u 1958. godini. Ronaldo je potom učinio zapanjujući napor kako bi u 81. minuti izjednačio Mullerov rekord.
quit ne obracaj se tako a ti award trebo si napisat ovo kao vijest
quit koga boli q za tvoje real life frustracije, napolju ga safataj i rjeshi te to ko ljudi a ne vak' na forumu, barem idite na chat
btw svaki dan teme a ovo nije tema nego je vijest trebo si ovo sto si copt paste staviti u "tvoja vijest" to se nalazi kod avatara ali mislim da bi ti admin odbio ovo sranje

Ja samo znam da si ti glup i nepismen.
dobar .... ipak je Ronaldo .. sta ces ^^ govorili vi sta ocete.. jedan od najj igraca svih vremena !
               Siletina je napisao/la:
quit ne obracaj se tako a ti award trebo si napisat ovo kao vijest

Mislim da je ipak trebao ... al eto vecina ljudi necita vijesti kao sto se cita forum .. jadna realnost al tako je ... btw . Ronadldo da malkice smrsa .. bilo bi neshto od njega .. etc
ronaldinjo ima sidu ahhaahhaha
               quiT. je napisao/la:
koga to boli briga retardu mali ...

spameru mali suti
neka je napisao...
               quiT. je napisao/la:
retardu glup si znas
a ja nepismen jeli ? sto ? zato sto sam ovo napiso za 2 sec ja nepismen necu citati sta sam napiso pogresim pa sta ...
aj kretenu pokri se dekom po glavi

Glup si.
Mogu se samo napusit kite debelom,najjaci igrach ocam
sad ce Gani uvali 3 i eto ga prviiiiiii
btw.Fontainea tesko ko moze stici,je**a valja dat 13-14 golova na jednom prvenstvu
               quiT. je napisao/la:
retardu glup si znas
a ja nepismen jeli ? sto ? zato sto sam ovo napiso za 2 sec ja nepismen necu citati sta sam napiso pogresim pa sta ...
aj kretenu pokri se dekom po glavi

pa mogao si se barem sada dokazati pa "PISMENO" napisati ^^
               quiT. je napisao/la:
izvini veliki sta se ti glupiras jado jedan nooberski !

pazi sta pishes ...savjetujem ti
cojek je legenda the best !
da malo samo smrsa ronalda nebi mogli da zaustave .. i da malo vise vremena provodi sa onim brazilkama sta bi onda od njega bilo ..
Ma vala sta da ti kazem ... ronaldo je po meni iskreno isfurao!
Nikada ga nisam volio , ali neka ga ...

@ quit , ne buni se kada ti neko kaze da si spamer ...
Napisao si 4 posta koja nemaju nikakve veze sa ovom temom
               Schulz je napisao/la:
Mogu se samo napusit kite debelom,najjaci igrach ocam
sad ce Gani uvali 3 i eto ga prviiiiiii
btw.Fontainea tesko ko moze stici,je**a valja dat 13-14 golova na jednom prvenstvu

pa dobro ima jbg ima Klose shansi on je sad najbolji ima 4 gola,pa Tores .....pa i ronaldo ....moze se postici 13-14 golova...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.