Diskusija
Zaključana
SM:Izazivam elDin-a(real people)
589 pregleda · 11 odgovora · otvorena 03.02.2010. u 10:04
Halo debili lik je digao temu znamo svi iz kojeg razloga a ne da vi spamate, cekamo Eldina i lock tema ionako necete vi glasati
Usput aer0 mogao si drugi rad uraditi, a ne da ga izazivash sa starim
Usput aer0 mogao si drugi rad uraditi, a ne da ga izazivash sa starim
Post dobio aplauz od LudaCris
Živi bili pa vidjeli, što se tiče tvog rada, meni se barem sviđa !
A ova retardacija iznad mene, dosadno im u životu pa neznaju šta da rade
Sreća pa sam banovan
A ova retardacija iznad mene, dosadno im u životu pa neznaju šta da rade

Sreća pa sam banovan
IQ ?
Vidish da su postove editovali ovi sto su ih samarali :/
Btw. kako dalje ide ovo ? Sad eLDiln postavlja novu temu sa novim radom ili ? I na kraju glasanje, ajde neko kompetentan
Btw. kako dalje ide ovo ? Sad eLDiln postavlja novu temu sa novim radom ili ? I na kraju glasanje, ajde neko kompetentan
nera_f je napisao/la:
IQ ?
X Da postanete SM morate izazvati postojeceg SM-a tako sto ce te dignuti temu "SM:Izazivam Smokia(IME STILA), i postati vas rad na nju, zavisno od kategorije.
X Kada SM vidi vas izazov mora dici temu "SM:Glasanje Smoki VS Torq7u", potrebno je 6 glasova da se zavrsi battle.
X Postojeci SM ako ne odgovori 48 sati nakon dizanja posaljite mu PM, ako ne odgovori slijedeca 24 sata gubi svoju titulu i vi automatski postajete SM.
X Da bi ste postali SM morate pobijediti u 2 navrata, nakon prve pobjede drugi izazov se dize za 7 dana od dana dizanja teme "izazov 1".
Kada ste postali SM posaljite poruku FanART Moderatoru da vas registrira u temu koja ce se nalaziti u sticky/u.
Ubuduce, ti Jasone i ostali super modovi, molio bih vas da ne vrstite funckije na ovom tipu podforuma, znaci na ovim titulama, ovdje bi samo trebao biti odgovor npr. eldina uredu prihvatam. Ostali bi bili pobrisani, sta si dobio sa samarom ? on spama, boli ga briga za minus u bodovima.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.