Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Duhovi

305 pregleda · 20 odgovora · otvorena 02.02.2010. u 00:44

~ Verujete li u njih? Imali ste neka iskustva sa njima? Bili ste u ukletim kucama i doziveli neverovatnu avanturu? Eto jedne teme koja moze biti zanimljiva ako se shvati ozbiljno..

~ Znaci napisite vasa iskustva i opisite ih.
Ne vjerujem u te gluposti.

Vjerujem samo Boga.

kthxbaii .
Ne vjerujem u ono sto ne vidim!

edit : RzA HAHHAHAHAH XD tako nekako
Kakvi ba crni duhovi HAHHAHAHAHAHHH :D ojjj sto se ismija XD
mirofa je napisao/la:
Ne vjerujem u ono sto ne vidim!

edit : RzA HAHHAHAHAH XD tako nekako
A u ljubav ?
-Naravno da vjerujem . Džinovi jbt dobri i loši .
jarane na kojim si ti drogama ? kakve ovo veze ima sa COD-om ? xD
LoKi je napisao/la:
jarane na kojim si ti drogama ? kakve ovo veze ima sa COD-om ? xD
fulio sam sry! :D
Jedini duhovi koji se nevide a koji se osjete su duhovi iz moga supka
kenaN_ je napisao/la:
Ne vjerujem u te gluposti.

Vjerujem samo Boga.

kthxbaii .
Pa kako mos vjerovat u boga a ne u duhove?
Onda nisi vjernik lmfao
iGod je napisao/la:
Pa kako mos vjerovat u boga a ne u duhove? :r
Onda nisi vjernik lmfao
tako je :r
slazem se sa mirofom !
vjerujem samo u ono sto vidim !

ne vjeruj emisijama filmovima i tome nidje veze :D : D
wazzzaap je napisao/la:
slazem se sa mirofom !
vjerujem samo u ono sto vidim !

ne vjeruj emisijama filmovima i tome nidje veze :D : D
a u Boga?
a brate dragi napušiš se ko tena i duhova i vještica i pi**i materina nema šta ne vidiš xD

Jedne prilike, prije mozda godinu dana sam vidjeo duga. Bio je je**n ali nako nije bio los, vajda je bio onaj dobri. Imo je crnu kosu, duzi je bio od mene al zato nije bio siri. To je fino iskustvo kad se upoznas sa duhom, uvjek imas nekog da ti cuva leda, nekog da ti pridrzi malog dok pisas.
Najbolje je upoznat ove je***e, i kasper je je***i duh, sviga je***i i izbacili iz drustva.
Niti vjerujem u Boga niti u te njegove izaslanike i duhove i andjele i pimpove. Dabogda ja gorio u paklu, ako postoji, i dabogda im svu mrkvu iz kotlova pojeo.
Ja Boga vidim kad se napusim ko majka,i ima i carobnih vila, 2pac i Milorad Dodik. Pokusajte se napusiti i gledati 3D projekciju avatara u kino...

j**u me malo padezi...

Nista Bog, nista duhovi, nista djavo, nista andjeo, nista.... Ma nema niceg, kao sto kaze Mirofa "samo ono sto vidim". Mada i Morgan kaze da kad se napusi vidi Boga, ja sam vidio Bogorodicu kako radi striptiz, al nisam Boga jos :D kamaaaan! :)
Nisam vjernik ali definitivno ne podrzavam ovaj debilitet od komentara na racun vjere,Ako si ATEISTA nema potrebe da omalazavas nesto sto je drugima svetinja.Nadam se da ce je***i admin da sredi ovo sto prije.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.