Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

reed bull freestyle football takmicenje sarajevo

117 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.02.2010. u 21:18

neki dan vidim plakat na pofalicima da ce se 2.2 odrzati veliko finale BiH takmicenja u freestyle football-u....

e sad nisam zapamtio gdje je i u koliko sati.....
probo sam google...ali mi ne ide....
admini molim da temu nezakljucavate
hvala unaprijed...
egz3kut0r je napisao/la:
Pismenost na nivou.:-X
On nepismen, ti spamer i bas ste se nasli ... ako ne znas kad je turnir ne javljaj se .. on je nepismen a ti si razumio sta mu treba...
Nije tvoj problem ako je on takav :) pusa

Post dobio šamar od KillaOR

ti.....si.....nepismen......ali.....ozbiljno......ti......to....kazem......nauci.....pisati.....pa.....onda....dodji.....i....digni......temu.

Probaj opet na guglu ili na sarajevo-x.com

egz3kut0r je napisao/la:
Pismenost na nivou.:-X
lol idolu.... ovo je forum ako ovdje trebam paziti na gramatiku....:*:*:*:*:*:*
bitno je da skontas sta zelim reci i da das odgovor...

N_L_o_Ym je napisao/la:
On nepismen, ti spamer i bas ste se nasli ... ako ne znas kad je turnir ne javljaj se .. on je nepismen a ti si razumio sta mu treba...
Nije tvoj problem ako je on takav  pusa
Malo glup? Da sam recimo "spammer","post counter" etc. pisao bi post sa više karaktera,tako da bi se moj post "brojao".I ne znam šta je svrha tvog citiranja? Kad i sam nisi dao odgovor.;)

http://www.redbull.ba/cs/Satellite/bs_BA/Event/Red-Bull-Street-Style-021242797882234

Vrijeme je da se pokreneš, uzmeš loptu i uvježbavaš najnovije trikove žongliranja. Takmči se rame uz rame sa najboljima za BH predstavnika na svjetskom takmičenju u žongliranju sa loptom – Red Bull Street Style-u koji se ove održava u Južnoafričkoj Republici u aprilu 2010. godine.

Na veoma uspješnom svjetskom takmičenju u Brazilu 2008. godine BH predstavnik Nedžad Brajić uspio je našu zastavu postaviti među osam najuspješnijih na svijetu. Sada je došao trenutak da se u BiH organiziraju kvalifikacije i pronađe najbolji žongler koji će sa svojim trikovima očarati žiri u Banjaluci, Mostaru i Sarajevu i na najbolji mogući način predstavljati našu zemlju u Južnoafričkoj Republici.

BH kvalifikacije se održavaju:

29. 01., 2010. – Banjaluka, HALA METALAC u 13:00
05.02., 2010. – Mostar, STAKLENA BANKA u 13:00

BH Finale

11.02., 2010. – Sarajevo, DOM MLADIH u 20:00.

Prijave na e mail: [email uklonjen]

Više informacija telefonom na 062 344 782
KillaOR je napisao/la:
http://www.redbull.ba/cs/Satellite/bs_BA/Event/Red-Bull-Street-Style-021242797882234

Vrijeme je da se pokreneš, uzmeš loptu i uvježbavaš najnovije trikove žongliranja. Takmči se rame uz rame sa najboljima za BH predstavnika na svjetskom takmičenju u žongliranju sa loptom – Red Bull Street Style-u koji se ove održava u Južnoafričkoj Republici u aprilu 2010. godine.

Na veoma uspješnom svjetskom takmičenju u Brazilu 2008. godine BH predstavnik Nedžad Brajić uspio je našu zastavu postaviti među osam najuspješnijih na svijetu. Sada je došao trenutak da se u BiH organiziraju kvalifikacije i pronađe najbolji žongler koji će sa svojim trikovima očarati žiri u Banjaluci, Mostaru i Sarajevu i na najbolji mogući način predstavljati našu zemlju u Južnoafričkoj Republici.

BH kvalifikacije se održavaju:

29. 01., 2010. – Banjaluka, HALA METALAC u 13:00
05.02., 2010. – Mostar, STAKLENA BANKA u 13:00

BH Finale

11.02., 2010. – Sarajevo, DOM MLADIH u 20:00.

Prijave na e mail: [email uklonjen]

Više informacija telefonom na 062 344 782
hvala puno.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.