Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[TUT] Counter-Strike Control's

313 pregleda · 0 odgovora · otvorena 01.02.2010. u 20:17

• E ovako kao prvo pozdrav svima,odlučio sam se da vam napravim jedan mali tut koj bi objasnio onima koj ne znaju za šta sljedeće kontrole služe da u buduče budu znali i primjenjvali ih.

• cl_sidespeed - Ova kontrola se koristi za bočno kretanje igrača "ljevo,desno"
• cl_forwardspeed - Ova kontrola se koristi za horizontalno kretanje igrača "pravo"
• cl_backspeed - Ova kontrola se koristi za horizontalno kretanje igrača - "dole"
• zoom_sensitivity_ratio - Ova kontrola važi samo onda kad kupite awp i igrate s njim i služi za sensitivity kod awp kretanjau svakom smjeru "gore,dole,ljevo,desno"
• gl_spriteblend - Ova kontrola povečava kolićinu krvi u svakoj mapi,nebitno [CT,TT]
• bind - Ova kontrola koristi se za bindovalje neke kontrole koju ste vi naveli to jeste da opet pusti u radi tu kontrolu kao na primjer "bind "MWHEELDOWN"
• unbind - Ova kontrola spriječava dalji radi kontrole koju ste vi naveli kao na primjer "unbind MWHEELDOWN"
• Najprije da vas posjetim da je "Skrolalje" zabranjeno na svim turnirima/clanwarsima i ostalom kako online tako i lan,zato vas molim da prije igranja kucati "unbind MWHEELDOWN" Skrol off ucite se na "ctrl"

• Eto toliko od mene,nadam se da sam vam malo pomogao s ovim odvojenim vremenom .

VELIKI POZDRAV I HVALA BY : FrixioNz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.