Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Moja TV - FLAT

201 pregled · 12 odgovora · otvorena 01.02.2010. u 20:15

Intersuje me kako ide net kod takvih korisnika, kako se kreću pingovi, brzina itd...

Hvala svima na komentu ..
Ping = Ok
Brzina = Sta ocekujes od jeftinog flata ?!
Download brzina: jadnih 100kb/s
Ping: ne znam, ne igram kanter

Konekcija ne pada, što je odlična stvar, pa.. ne znam.. Ako možeš uvest sebi xDSL (logosoftov) u kuću - odmah ih zovi ! ODMA' !
4rm4n1 je napisao/la:

Konekcija ne pada, što je odlična stvar, pa.. ne znam.. Ako možeš uvest sebi xDSL (logosoftov) u kuću - odmah ih zovi ! ODMA' !
Tebi je 100kb/s jadno ?

Pa za koje potrebe ti koristiš net ?

Moji su dali taj zahtjev prije 10 dana za paket sa internetom, teleofnom i tv pa ne znam kako još nisu prebacili net na flat : (
4rm4n1 je napisao/la:

Nije to jadno xD jadno je dial up i onih 16 kb max ako te usere xD Sada imam 15g paket (adsl) to je 4 puta brze od flata ali opet prekoracim limit uvijek podosta xD(nisam jedini ima nekoliko racunara umrezeno Ali evo sad ce mi uvest tu moja tv i flat i to mi je bolje jer ping mi nije vazan slabo igram csa a brzina ionako ne skidam nista posebno da mi treba hitno xD
cRANk je napisao/la:
Nije to jadno xD jadno je dial up i onih 16 kb max ako te usere xD Sada imam 15g paket (adsl) to je 4 puta brze od flata ali opet prekoracim limit uvijek podosta xD(nisam jedini ima nekoliko racunara umrezeno Ali evo sad ce mi uvest tu moja tv i flat i to mi je bolje jer ping mi nije vazan slabo igram csa a brzina ionako ne skidam nista posebno da mi treba hitno xD
Mah.. Ipak mi je to slabo za FLAT

Samo mi je praaaaaavo žao što nema Nove

To je jedini razlog što neću uvesti moju tv
4rm4n1 je napisao/la:
Mah.. Ipak mi je to slabo za FLAT :r

Samo mi je praaaaaavo žao što nema Nove :(

To je jedini razlog što neću uvesti moju tv :(
ma nema ni RTL-a hrvatskog a bez njega nemogu gledat tv ocam
Svidja mi se sto mogu da surfam preko televizije
Ako vam je dostupan logosoft xDSL ne vidim razlog da uvodite "Moju TV".

Logosoft Super TV ima 100 + kanala.

xDSL perversion

4rm4n1 je napisao/la:

Cekaj ja sada imam digitv i imam sve kanale cak ima i vise nego kablovska i ako uvedem moja tv ocu li i dalje moci imati vamo ove kanale ? :S
4rm4n1 je napisao/la:

Nema ni Private Spice... :$$$

Inače ne želim da kvarim koncepciju sa 300+ kanala preko resivera i 15 GB paketom iz BH Telecoma sa jednim low paketom od 30-tak kanala i brzinom od max 100 kb/s ^^
Ne namjeravamo nabaviti to iako je stari išao u BH Telecom :$
cRANk je napisao/la:
Cekaj ja sada imam digitv i imam sve kanale cak ima i vise nego kablovska i ako uvedem moja tv ocu li i dalje moci imati vamo ove kanale ? :S
zasto ne bi imao :) imat ces taj resiver i satelitsku antenu a oni ce ti preko modema napravit moju TV, valjda tako ide, ugl. ces moci imat jer ima i moj komsija a treba i meni da dodju ovo dana ;)
cuj, ja ti imam ADSL FLAT obicni 90 km mjesecno placam ..

download mi je 50-60 KB/sec ali jako sam zadovoljan jer imam makar siguran taj download i mjesecno tucem 40-45 gb skidanjem filmova, muzike i igara ..

a sto se tice ping(ova) na serverima za Counter Strike je odlicno nemogu se pozalit pogotovo na domacim serverima (KGB, eunet, ssh.rs itd..) i takodjer nema problema sa ostalim online igricama poput HON ili WOW i tako probao sam sve ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.