Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sta pricati , sta raditi

90 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.02.2010. u 20:07

Oj nisam je otvorio mjesec , šalim se :)

Eh , ovak'a je situacija , nadje vas neka cura na fb , prica s vama 2 dana , 3 dana , 4 dana , 7 dana , a onda "bomba" , i na kraju vam Ona kaze da se nadjete , popijete kaficu , nikad je vidjeli niste , osim na slikama . I naravno Vi pristanete . Pitanje glasi :
"sta pricati s njom " ? Ja sam mali , ne skiusan , treba mi podrska :) Hvala
Polako brate samo dok tema kad pocne snaci ces se ti sam ..ne treba ti pomoc vjeruj mi ..samo da ne ispadnes "glup" pazi na neke rijeci ..;)
Sretno sve najbolje ..
Prvo nauci pricat.
Drugo i vazno nemoj spammat na njene poruke.
Trece Zlatno pravilo Moras joj tepat ovo ono.

To su zlatna tri pravila.

A Cetvrto isto vrlo vazno sto su rekli gore ako imas plus 15god kupi ono sto su ti rekli Kondome a nemas vise tako da bih ti preporucio da ne ides u kafic nego u kino u L red.

Sretno ti !
Pricaj joj o fb, lupaj joj tandare mandare... nesto da dodjete do njenih slika, kako je lijepa i bez photoshopa i sl.

Onda , predji na nju, da ima fine noge i bla bla HAHAHA

NEmoj bola ovo oko noga
je napisao/la:
Ako bude pričao o školi - to ti je odmah FAIL !
Pa valjda se se upoznali pricajte nadjite neku temu ...
Npr : pitas je jel trenirala sta ak jest onda pocnete pricati o tome pocnes se ti hvaliti kofa da mozes gurnuti 200 kila na bendzu malo bombi bacas , pita te koliko si imao cura ti kazes ma nema im broja ... ovo ono nemoj se stiditi i ak te bude gledala u oci ili u usne odma joj zvaku spucaj vidjet ces da te nece odbiti

btw : I ti na kraju plati ceh sta ste pili
je napisao/la:
Nera ovo pisem , kad pudem pricao sa rastavljenim - nerastavljenim "ne" , budem ti rek'o.

Do toga peace
Prvo naučiš gramatiku " neiskusan " . Kad to usavršiš, krećeš dalje, samo lagano opušteno, plati sve ti, malo pričaj sa njom o sebi, pa je pitaj malo za nju, nek ti priča, škola fazoni, samo moli Boga da nije kakva rugoba koja se preko fba pravi riba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.