Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 25 bodova

Paljenje računara @ Problem

203 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 20:15

Eh vakooooo

Moja tetka me jutros zvala i rekla mi da ima problem sa racunarom. Znaci, kad pritisne dugme za paljenje on ne reaguje, zatim ona iskljuci iz struje, saceka malo, opet ukljuci i upali se. Prije toga, racunar je radio bez problema, ugasen sve fino, i sljedeci dan se pocela javljati ova greska.

@Software problem: MS Excel

Jucer je radila u Excelu, ali jutros, kada je upalila racunar i pokrenula Excel pise da joj nedostaje "sku011.cab". Ja sam našao na internetu:
Go into Registry Editor (Start, Run, "regedit". Go to HKEY_LOCAL_MACHINE, Software, Microsoft, Office, 11.0, Delivery. There should be only 1 directory under Delivery, which is your DownloadCode (mine was 90000409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9). Select that directory. On the right side of the screen, right-click on CDCache. Change the value to 0.
Ali nakon toga pise nova greska, ovaj put trazi "e2561410.cab" i za to nisam nasao rjesenje. Imam neki feeling da ce kako rjesavam jedan problem uvijek pojaviti drugi

Nemam instalacioni CD Office-a, pa ako neko zna neka javi i za jedno i za drugo. Dajem 25 boba ko pomogne.
HVALA
Najbolji ti je nacin da reinstaliras da se ne mucis tako, ako zelis link PM me
LenoX_ je napisao/la:
Najbolji ti je nacin da reinstaliras da se ne mucis tako, ako zelis link PM me
Neisplati se skidat. Imam i ja warez accounta, ne treba link. HVALA

Bez reinstalacije molim.
playerba je napisao/la:
Neisplati se skidat. Imam i ja warez accounta, ne treba link. HVALA :D

Bez reinstalacije molim.
nije da se ne isplati, nego reci covjeku da si preso limit
ihihihihih
9-)
gooody je napisao/la:
nije da se ne isplati, nego reci covjeku da si preso limit
ihihihihih
8-)
Nisam prešao limit.
Cable Connection - 30kb/s
playerba je napisao/la:
Nisam prešao limit. :D
Cable Connection - 30kb/s
aha. :D heheheh oke :P
vako za paljenje moze biti svasta..
najjcesci je problem (kad ne reaguje ni na sta) da pregori napojna preko noci(ako je losija) znaci dodje malo vise struje i pregori..(naravno ako nea ubs)
ako neznas kako se to mjenja odnesi u servis nek oni promijene.
ako znas probaj ti da vidis jel do tog,skini sa svog racunara i stavi na njen samo da probas jel do tog sve ostalo je lagano.. ;)

a za softwer
najjbolje ti je da odes cp->add or remove..-> obrises citav office i uzmes od nekog i instaliras :) nista ti to nece stetit racunaru!

nadam se da cu ti pomoc :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.