Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prejaka stranica <3.

242 pregleda · 13 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 18:07

http://www.skullcandy.com/

Vidite gejmerske slušee, i ove ostale, ovo se zove slušalica, bolja od siberije 100%.
Naizgled lijepe, ali ne nuzno kvalitetne za gaming... Izgled je najmanje bitan ako su rezultati tu.
Mora li vama sve sto je ljepse biti i bolje ? :|
pogledaš Sennheiserove slušalice, i te skullcandy i siberie fino sebi nabiješ u šupčić.
Dijeca nisu nikada igrala sa Plantronics slusama....
E, to su gaming sluse. Sennheiser takodje owna, a ove sminkerske...ma mani to...
View Image

~ Kako su jake
Možda lijepo izgledaju, ali kakva je kvaliteta ?
MorgaN je napisao/la:
Dijeca nisu nikada igrala sa Plantronics slusama....
E, to su gaming sluse. Sennheiser takodje owna, a ove sminkerske...ma mani to...
Plantronics DSP 500 OWNA!!! Toliko godina sam ga koristio i sve sto im je riknulo je bio microfon :D
BloodSeeker je napisao/la:
Plantronics DSP 500 OWNA!!! Toliko godina sam ga koristio i sve sto im je riknulo je bio microfon
ja 4 godine imao GameCom1,ma VRH.... Sad se furaju na siberie, jer lijepo izgledaju...

@ammarO

potpisujem...svi Heatoni
MorgaN je napisao/la:
ja 4 godine imao GameCom1,ma VRH.... Sad se furaju na siberie, jer lijepo izgledaju...

@ammarO

potpisujem...svi Heatoni
Siberia vidil kod spawna i ostalih i sad misle ako imaju iste sluše da će igrat kao oni. +1
A mozda je vama krivo sto nemate Siberie pa pljujete toliko po njima ??

@Tema: Imajuli se ove slusalice kupiti kod nas u bosni: skullcandy ??
Jao kakve suuu jao jao
http://www.skullcandy.com/shop/icon-soft-black-green.html?utm_source=skullcandycom&utm_medium=product%2Bscroll&utm_content=carousel&utm_campaign=homepage
Hmmm, nemam iskustva sa Skullcandy proizvodima, a i ne svidjaju mi se, ne odaju izgled ozbiljnih professional slusalica, previse sminkeraja na njima, a i ne vjerujem da generiraju pretjerano kvalitetan zvuk.

A ovi sto se zaklinju u Siberie i ostale gaming slusalice, vjerovatno da dalje od Siberia i nisu imali na glavi. Sve te gaming sluse nisu ni do koljena mojim AKG-ovkama.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.