Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Novi sajt

149 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 17:45

Ako ti ne lockaju admini temu i ja ću postavit za bih-network , ne daju mi modovi al nema veze doću ja u treću smijenu
Nije specijalno, sajt ko sajt ..

- Ali eto, nije losh sajt ..
Po meni ovo se moglo puno bolje uraditi. Previshe je bijeloga i ostalo ....

~ Al eto za pocetak dobar je
Ado je napisao/la:
Po meni ovo se moglo puno bolje uraditi. Previshe je bijeloga i ostalo ....

~ Al eto za pocetak dobar je
Nije "po tebi", vec "prema tvom misljenju".

- Sto se stranice tice, mislim da bi trebali napraviti meni ispod hedera. Ovako mi se gubi sama funkcionalnost stranice. I treba jos puno puno posla.
Dosta toga ima uraditi, ali eto polahko - sretno

@edit: Ti kao nekadasnji clan administracije i clan IF bi trebao biti uzor svima nama ("obicnim smrtnicima" ) , trebao bi znati bar osnove pravopisa. Ali eto, kada drzavu mogu voditi nepismeni ljudi - mogu i Gamers.ba
ACE je napisao/la:
Nije "po tebi", vec "prema tvom misljenju".

- Sto se stranice tice, mislim da bi trebali napraviti meni ispod hedera. Ovako mi se gubi sama funkcionalnost stranice. I treba jos puno puno posla.
Dosta toga ima uraditi, ali eto polahko - sretno

@edit: Ti kao nekadasnji clan administracije i clan IF bi trebao biti uzor svima nama ("obicnim smrtnicima" ) , trebao bi znati bar osnove pravopisa. Ali eto, kada drzavu mogu voditi nepismeni ljudi - mogu i Gamers.ba
Ama daj vishe odjebi bola samo me smaras. U skolu pa gramatiku, ako sam te block znaci da si dosadan i da me ne zanimas, ok sad cu te oznaciti kao spamera glupko.
Dobar site sto se mene tice ali uvijek se moze bolje pa i u ovom slucaju se moglo malo bolje uraditi po mome mišljenju.
GL
Spectors je napisao/la:
Dobar site sto se mene tice ali uvijek se moze bolje pa i u ovom slucaju se moglo malo bolje uraditi po mome mišljenju.
GL
Jarane drupal je komplikovan znas kolko svaka mu cast sto je i ovo uradio ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.