Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hrvatska ANDIAMOOO!

434 pregleda · 20 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 04:42

http://www.youtube.com/watch?v=sgngsmKV-NM&feature=related

Molim sve bosance i hercegovce ga navijaju za hrvatsku sutra, jer smo mi svi jedni ^^

Ostavite komentar

Zanimljive :)
Stalno govorim, a i sad ću: Ako Bog da! Hrvatska je zemlja koju puno volim i poštujem i uvijek navijam za njih kad god je neki sport u pitanju. Jest, da mi nekad znaju ić' na dick zbog preuveličavanja svog sporta i sportaša, al' jbga.. kada se malo razmisli, imaju i razlog za to.

Dobra su fudbalska/nogometna, rukometna, vaterpolska nacija, imaju dobre tenisače/tenisere i mnoge druge.. imaju pravo da se diče i ponose, i neka, meni je drago kad tako neko od naših komšija/susjeda uspije, ako već mi, BiH ne možemo il' nismo.

Da ne bude da samo volim Hrvate, spomenut ću i komšije Srbijance, jer njihovu odbojkašku reprezentaciju cijenim ja, a i cijeli svijet, jer ko iole zna i prati odbojku znati će koliko su oni dobri u tome.

Hrvatima još jednom sretno i Ako Bog da da pobijede!
Sretno Hrvatskoj !

A i ne vidim razloga sto nebi navijali za njih kad je pola igraca porijeklom iz BiH, i valjda ce se neko od nasih sajtova ugledat na index.hr kad je stavio ljiljane sto nebi neko od nasih stavio sahovnicu i dao podrsku Hrvatskoj ko sto su oni nama za baraz. Trebaju se nastavit dobrosusjedni odnosi =)
codex je napisao/la:
Sretno Hrvatskoj !

A i ne vidim razloga sto nebi navijali za njih kad je pola igraca porijeklom iz BiH, i valjda ce se neko od nasih sajtova ugledat na index.hr kad je stavio ljiljane sto nebi neko od nasih stavio sahovnicu i dao podrsku Hrvatskoj ko sto su oni nama za baraz. Trebaju se nastavit dobrosusjedni odnosi =)
Trebaju se nastavit dobrosusjedni odnosi =)

To samo moze da se desi kroz neki (bolji) gaming -turnir itd. i kroz muzku sport gore dole .

bTw Hrvati imaju jakog protivnika i bice veoma dobro gledati obe ekipe ali smatram da su hrvati bolji dosta se bore pa vidjecemo na kraju sta ce biti ! gl komsijama.
mirofa je napisao/la:
Trebaju se nastavit dobrosusjedni odnosi =)

To samo moze da se desi kroz neki (bolji) gaming -turnir itd. i kroz muzku sport gore dole .

bTw Hrvati imaju jakog protivnika i bice veoma dobro gledati obe ekipe ali smatram da su hrvati bolji dosta se bore pa vidjecemo na kraju sta ce biti ! gl komsijama.
Od utakmica baraza ne pamtim da je takva masovna obostrana idila vladala ustvari mozda jest kad je Hrvatska bila na SP 1998 kad su svi kafici kod nas bili puni i svaki mec Hrvatske se prenosio, za turnire i muziku tacno al ipak je sport iznad =)
codex je napisao/la:
Od utakmica baraza ne pamtim da je takva masovna obostrana idila vladala ustvari mozda jest kad je Hrvatska bila na SP 1998 kad su svi kafici kod nas bili puni i svaki mec Hrvatske se prenosio, za turnire i muziku tacno al ipak je sport iznad =)
Znamo mi stariji kako bilo prije ;) a i sada moze tako biti :)
Treba podržati susjede u svakom smislu sjetimo se da smo mi bili jedna država.
Kada je BiH igrala baraž HRT je prenosio našu utakmicu bila je neka anketa ako se ne varam oko ~70% Hrvatske priželjkivalo je našu pobjedu.Tako da u sutrašnjem/današnjem finalu držim palčeve Hrvatima.
uh realno gledajuci( iako stvarno navijam za Hrvate -)... mislim da ce ih Francuzi bukvalno pregaziti ... Ovo prvenstvo su mi Hrvati promjenjivog raspolozenja. nekad igraju dobro a nekad lose.
Za razliku od Francuza koji su bili konstantno dobri =)
tako da blagu prednost dajem Francuzima

i kako ona izreka ide :
Hrvatska u srcu
Francuska na kladionici xD
Optimus_ je napisao/la:
uh realno gledajuci( iako stvarno navijam za Hrvate -)... mislim da ce ih Francuzi bukvalno pregaziti ... Ovo prvenstvo su mi Hrvati promjenjivog raspolozenja. nekad igraju dobro a nekad lose.
Za razliku od Francuza koji su bili konstantno dobri =)
tako da blagu prednost dajem Francuzima

i kako ona izreka ide :
Hrvatska u srcu
Francuska na kladionici xD
Svaka cast na komnetu, ali nije ovo ona repka od prije, moj savijet igraj na Hrvatsku, jest i navijacki i jest realno, jer prije si igrali Dzomba i Rope, a sada su ih zamjenili bolji Buntic, Vukivic, Copic...

Jest da su mladji alo su zato zvijeri, i znas sam kakvi smo mi Balkanci :)

Sutra 100|KM hrv, ti igraj sta hoces tvoj odabir :)
Cuj tenka u zanimljive napisao temu 2 reda HAHAHHAHA

Bate napravis Anketu fino za sutrasnju tekmu napises igrace sve fino :]

I onda je bat turi u zanimljive :]

btw : Sretnoo Hrvatima sutra :] Navijao do sad navijat cu i veceras

Sretno i nasoj repki vcrs vs Slovacke :]

Pozzz
Naravno da navijam za Hrvate al jedno je navijati a drugo je realno prosuditi mech tj objektivno kako stvari stoje.
Istina je da sranje traje u redovima.Lino Červar sere plus mnogo drugih stvari
- Sretno Hrvatskoj , al' bice tesko protiv Francuza :/ Nikad se nezna volio bih da pobjede Hrvati.
OFC UZIMAJU HRVATI

IVANO BALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCC !!!!! 9-)
Hahhha Ajmo Hrvatska.Cupa cupa,Cupicu.Samo ti nastavi sedmerce hahah
Hrvatska is Winner,OFC!
Koliko ja znam, Poljska je jaca od Francuske sto se tiche rukometa... Tako da ce imati lakshi posao u finalu nego u polufinalu Mada nisam previshe upucen..

Uglavnom... Juce sam navijao za njih, i danas cu

Go Go Go Croatia!!!!!!!!!
Oni su veoma dobri , i ne bi me cudilo da pobjede Francusku

gl Cro
Mislim da če dobit Hrvati i igrat ću na njih ....
<3 Thierry Omeyer
Genius je napisao/la:
Koliko ja znam, Poljska je jaca od Francuske sto se tiche rukometa... Tako da ce imati lakshi posao u finalu nego u polufinalu Mada nisam previshe upucen..

Uglavnom... Juce sam navijao za njih, i danas cu

Go Go Go Croatia!!!!!!!!!
Jarane stvarno nisi upućen u rukomet. Francuska je trenutno najjača zemlja na svijetu u rukometu!Igrali su više puta protiv Hrvatske i u 99% navrata su pobjeđivali.
Tesko da ce pobjedit FR. U svakom slucaju .. komsije su pa nek im je sa srecom :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.