Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

18 Wheels of Steel Pedal to the Metal

67 pregleda · 5 odgovora · otvorena 30.01.2010. u 15:30

Pozz, jaran mi dao ovu igru, i evo sad sam je install da vidim kakva je, posto je starija igra, i sad kada sam je instalirao i pokrenuo, izbaci mi configuration window, i podesim koja mi je graficka,rezolucija i to sve sta tu ide, i kada klik na PLAY izbaci mi sljedece:

i kada kliknem na OK, onda mi ovo izbaci:

-Zamolio bih bez spamanja, da mi pomogne onaj ko zna u cemu je problem, jer ja stvarno neznam :S
po ovome sto ja vidim nemas c++ instaliran... nadji na netu c++ i downloaduj ga i install i trebalo bi onda da radi...
Probaj Configuration ostavit na default?
Skini nove drivere za graficku?
Reinstal!
LenoX_ je napisao/la:
Probaj Configuration ostavit na default?
Skini nove drivere za graficku?
Reinstal! :D
probavao na default opet isto, pokusavao reinstall opet isto.. driveri si noviji prije 7 dana downloadovani sa nvidia.com..

@mumme: nemam c++, al ne kontam zasto ce mi c++ da bi pokrenuo neku igru :S
NighT007 je napisao/la:
probavao na default opet isto, pokusavao reinstall opet isto.. driveri si noviji prije 7 dana downloadovani sa nvidia.com..

@mumme: nemam c++, al ne kontam zasto ce mi c++ da bi pokrenuo neku igru :S
Vecinom dodje uz igricu c++ runable time (ili kako vec) ali probaj manualno skinuti sa neta :)
piC je napisao/la:
Vecinom dodje uz igricu c++ runable time (ili kako vec) ali probaj manualno skinuti sa neta :)
nista od toga nece, downloadovao neki visual c++ 2008 express, i instalirao mi je i taj runtime i opet isto :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.