Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 70 bodova

Usluga!

225 pregleda · 3 odgovora · otvorena 30.01.2010. u 15:02

Da skratim: (kako li je kad razvucem )

Jaran mi je zaglavio na Lockerzu na 16 invajtanih prijatelja, znaci fale mu jos 4. I sad mene ceka nagrada ako mu nadjem tih 4 . E sad problem je sto sam ja sve svoje poznanike pozvao da se registruju preko mene ( tj. mog accounta i imam ih preko 40 prikljucenih), ali zato ne znam vise koga bih zvao da se prikljuci preko jarana (sve ispuc'o ) , a problem mi predstavlja to sto pozivnice na hotmail dolaze kasno ili nikako, a malo "raje" sto je ostala nepozvana ima yahoo ili gmail account. E znaci meni treba lik koji ce se registovati i pozvati jos 3 prijatelja ( tj. meni poslati emailove, pa cu ja proslijediti prijatelju a on ce vam poslati poziv), ili neka dobra dusa koja ce se registrovati dobrovoljno (ja cu mu poslati 30 boba, neka se javi slobodno kad naprave sistem za prebacivanje bodova, posto je trenutno zabranjeno).

PS: naravno, ne smijete vec biti clanovi lockerza, i nemojte praviti duple accounte/emailove i glupirat' se bez razloga.
Pozeljno je da imate gmail ili yahoo account, posto izgleda na hotmail ne dolaze pozivnice odnosno ima neki problem, mada je sve radilo prije koliko ja znam

Admine molim za razumljevanje!

Edit:

Posto sam malo zakomplikovao gore, mozda neki nece skontati, znaci trebate se registrovati vi, i jos da nadjete troje, ili nadjite cetvoro,a ne morate vi. Uglavnom 4 registracije trebaju. I NEMOJTE ovdje pisati mailove nego samo na PM.
de sta trebam da se registrujem i da posaljem invite ? javi se na msn

Post dobio aplauz od spY

Rješenje
ev ja imam gmail i mozda mogu jos 1?

Post dobio aplauz od spY

carNage je napisao/la:
de sta trebam da se registrujem i da posaljem invite ? javi se na msn
Poslan ti je poziv na onaj mail. Samo se registruj.

Molim admina da dadne aplauz momku kojeg sam citirao, a meni samar, jer to je jedini nacin da mu prebacim bar malo bodova.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.