Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Widescreen ON or OFF

189 pregleda · 14 odgovora · otvorena 30.01.2010. u 01:18

e kako ovo funkcjonise sa ovim wajdom skrinom

jel kad uzmem rezoluciju u gta3 800x600,jel moram uzet onda ono widescreen ON ili OFF u opcijama da bih bilo normalno ili kako to već ide...

Na nekim rezolucijama lik mi bude dembel,a na nekima premrshav
Qwer je napisao/la:
Odvedi ga u teretanu. :D
ma nemoj ti meni sad kakit,de mi reci to me pati:o:@

a onako u gta 3 nema teretane
Formatiraj kompjuter ili skini drivere za zvucnu
Kad mi temu prevedes na nas, mozda ti i pomognem.....
dembel, wtf?
MorgaN je napisao/la:
Kad mi temu prevedes na nas, mozda ti i pomognem.....
dembel, wtf?
debeo ili ti ga debel
Pa logicno da trebas izabrati widescreen on ako imas widescreen monitor da bi ti izgledalo normalno.
StealtH je napisao/la:
Pa logicno da trebas izabrati widescreen on ako imas widescreen monitor da bi ti izgledalo normalno.
haha najlude je sto toga nema u novijim igricama, a ima u gta 3 xD
StealtH je napisao/la:
znaci ako uzmem rezoluciju 800x600 trebam ukljucit widescreen ON jel?
O gramatiko, gdje si u ovim teškim trenutcima za g.ba ?!
v3Tr0x je napisao/la:
O gramatiko, gdje si u ovim teškim trenutcima za g.ba ?!
Nisu svi pismeni kao "TI"

~ Ozbiljno kazem
na widescreen NE MOZES ukljucit 800x600 posto je to rezolucija za 4:3 tj. to nije widescreen rezolucija moras stavit rezoluciju koja pase tvom monitoru i stavi to widescreen sranje ON.
Martin je napisao/la:
znaci ako uzmem rezoluciju 800x600 trebam ukljucit widescreen ON jel?
Da. Tako je isto meni kada igram cs-a na laptopu. Kada pokrenem igru sa strana ima ono crno dok ne stavim widescreen on.
Ako imas wide screen monitor, stavices wide screen rezoluciju i rezoluciju na kojoj ti je monitor, to jest prilagodjenu njegovoj velicini
jednostavno u panelu od drivera stavi da ti je na svim rezolucijama fullscreen , i onda u igrama ne moras nista dirati , bilo sta da stavis bit ce normalno preko citavog ekrana...

logicno je da je bolje da stavis rezoluciju koja odgovara tvom monitoru (pogotovo ako je widescreen)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.