Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Nick sufiksi i leet jezik

170 pregleda · 11 odgovora · otvorena 29.01.2010. u 17:45

Sufiksi su dodaci koji se dodaju na kraj rijeci kako bi oslikali njenu osobinu. U Gaming / Net svijetu prvo su postali popularni na Zapadu zatim i sire.

Neki od najpopularnijih sufiksa:

-zor
-tron
-ony
-che

Takodjer, tu je i mjenjanje slova za brojeve tzv. leet (1337) jezik, i dodavnje karaktera (* ~ˇ), CAPS lOcK.

Urban dict je sajt na kojem mozete saznati znacenja popularnih sufiksa/rijeci leet jezika ili nickova i vidjeti ocjene popularnosti takodjer dodati svoju. Primjer -zor -tron

Mozda je cudno, ali objasnite sta za vas znaci dodavanje sufiksa ili brojeva u nickove i imena, caps lock itd. ? Da li vam se svidja leet jezik i sufiksi u nickovima, vasa opcenita misljena ?
Ne, iskreno izgleda pederski ...
Mislim :
sW@tk@ m@w@ :S Dje to ima je***e veze :S
Ovi sufiksi nisu losi. Opet sve zavisi na koji se nick dodaju.

A leet jezik je odvratan.
Ja Se ZoVeM HaRiS i MiSlIm dA su MoJa SloVa SpiCa !
kad se sjetim imo nick sky i skontam da ima vec lik samo x dodam xD
hightime brate
nick mi freemaN sta ja da stavim od toga XD
Iako mi postaju sve mrži i mrži nickovi sa brojevima umjesto slova (taj čuveni leet jezik), moram priznat' da i ja imam takav jedan. Zašto? Zato što, kad sam izmišljao nick, naumpao mi Armani (brend) pa sam, jer je bio zauzet "armany", registrovao account sa "4rm4n1" na prijedlog nekoga.. ne znam koga XD

Neću da mjenjam ovaj user jer me tako svi znaju
Ja kad sam se tek registrovao htio sam da mi nick bude "B1991E_C5_pR0_4aWpSk1LL_L00k1NG_f0R_s0me_h0T_MiLF" ali eto kažu bilo predugačko pa sam stavio ovu kratku verziju.

Ovaj urban dictionary je jako dobar riječnik, dok sam se furao na rap tu sam nalazio značenja riječi, kao "G", "huslin'"... :$

Kvalitetan sajt

10!!

AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ICE TEA :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.