Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Knjiga od Dine?!

301 pregled · 14 odgovora · otvorena 29.01.2010. u 04:54

Znaci hitno mi treba ona Dinina knjiga o Bh legendama u cs sto je pisao i interview sa poznatim Bh igracima?! pls hitno

Znaci davno davno postavljena :( negdje se zagubila nikako nemogu da je nadjem koristio sam opciju trazi al nista
Burazeru, temu si postavio u najgore moguche vrijeme.. Svi su zauzeti spamanjem za Guinnessovu knjigu rekorda.. :/.. Al' eto, mozhda se nadje josh neko kome nije do spamanja.. Ja, u ovom sluchaju, ti ne mogu pomochi sa knjigom.. (:
Izgleda da je izbrisana ta tema iz baze, naravno da se svak normalan sjeca tog remek djela koje na zalost nije ugledala svjetlo dana ! Dobro se sjecam toga ! To morash od nekog naci ko je sacuvao na kompu jer je nema nigdje ovako !

kultura cs opsesije -

http://www.gamers.ba/forum/10/46368/schulz-4-gamers-ba-/

Eto radi link :)

Jedva nadjoh !

Ima i tvoj post na 3coj stranici :D
nera_f je napisao/la:
Izgleda da je izbrisana ta tema iz baze, naravno da se svak normalan sjeca tog remek djela koje na zalost nije ugledala svjetlo dana ! Dobro se sjecam toga ! To morash od nekog naci ko je sacuvao na kompu jer je nema nigdje ovako !

kultura cs opsesije -

http://www.gamers.ba/forum/10/46368/schulz-4-gamers-ba-/

Eto radi link :)

Jedva nadjoh !

Ima i tvoj post na 3coj stranici :D
legenda siiiiiiiiiiii :) aj trebas mi na pm nes

Bilo bi extra kad bi tema bila sticky vjecno jer je legendarna :D
procitao ... davno

http://rapidshare.com/files/136612565/Historija_kultne_opsesije__CS_u_BiH_1.doc.html
Ljudi nije fazon u tome sto ste procitali . Ovo je historija gaminga i ja mislim da bi trebala da bude stalno sticky
d0sT4_org je napisao/la:
Ljudi nije fazon u tome sto ste procitali . Ovo je historija gaminga i ja mislim da bi trebala da bude stalno sticky
jest ocami upravu si i ja bi volio
TIKKY_ je napisao/la:
jest ocami upravu si i ja bi volio
joj kad se samo sjetim
Te dvije uspomene, na dva svjetska takmičenja održana u Bosni i Hercegovini, nikada neće izblijediti, a ostat ce vječna nada da će BiH uspjeti opet organizovati ESWC i da će jednoga dana neka ekipa iz BiH ostvariti zavidan uspjeh u Parizu.

<3
Dobar Dino ima on ovih dobrih djela ( radi/o za Info magazin), ima historijskih tema

Iako sam čuo za ovu knjigu, tek sam je danas pročitao, svidjela mi se. Nisam bio upućen u BiH cs scenu, (ebi ga bio inactve 3 godine)...
Nije knjiga od Dine, nego Dinina knjiga x)

A jos tacnije, Dinova knjiga, posto je Dinina zenski rod
Genius je napisao/la:
Nije knjiga od Dine, nego Dinina knjiga x)

A jos tacnije, Dinova knjiga, posto je Dinina zenski rod :)
Dinina knjiga je pravilno rode moy ! 'ebem ti uciteljicu !
nera_f je napisao/la:
Dinina knjiga je pravilno rode moy ! 'ebem ti uciteljicu !
Ne moze biti isto ako je knjiga u posjedu osobe koja se zove: Dino, i osobe koja se zove Dina.

Na muske imenice se dodaje nastavak XXX-ovo, a na zenske imenice XXX-ino.

Ali to niko ne govori pravilno, jer bi se po tome trebalo izgovarati: Mujovo, Husovo, Dinovo, sto poprilicno retardirani i seljacki zvuci, pa se i ne koristi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.