Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kritika!!!!

97 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.01.2010. u 22:41

Ovako...Na ovom sajtu je stvarno problem...kad nekom pomognes ili nest tako to se slabo vidi ...Cim nekom nesto normalno kazes Dobijes "SAMARCINu"
Ja frajeru kazem -Moje misljenje-Nemozes to u radit kratko i jasno dobijem samar kao i jos neki ,....E pa nije fer a kad se nekom pomogne to se u malom slucaju vidi osim ako pomognes onom ko da bobe...E pa STVARNO..!!!!!
Nisu glupe teme, glupi su ljudi.

Čovjek je pitao nešto, ili pomozi ili nemoj ništa pisati.

EDIT : 4rm4n1 kao uvijek upravu
Eeej,to nije fer,sta ti je bola je***i te bodovi fino ih vidjet nako za oko,al nemaju vrijednost
U pravilniku pise
Odgovaranje na glupe teme, bi ce kaznjeno samarom!
Ne odgovaraj ako ne znas!

http://www.gamers.ba/forum/9/86074/obavijest-upozorenje
evo tvog odgovora na temu:
"- E ovako ja sam danas napravio jedan smf forum i super je
- ako hoces mogu ti pomoc al to kosta...:
- Makar i u bobama"

....i onda kazes kada nekome pomognes da ti admini ne daju aplauz ?
Prvo što se da primjetiti je da si malo na ovom sajtu. Drugo ko si ti da osuđuješ posao administratora. Oni se svaki dan sve više i više trude. Baš u ovom periodu imas i previše mogućnosti da zaradiš dosta bodova. Došla su razna takmičenja. Svaki dan nekom potrebna pomoć. I još su administratori izašli u susret pa daju aplauz i kad napišeš normalan post. Da...da sasvim normalan post.
Mislim da se nemaš šta žaliti..
popaFTW je napisao/la:
EDIT : 4rm4n1 kao uvijek upravu
Uliži se 4rm4n1u.
prvo htio sam mu pomoc al kad nemas odgovvora sta ce covjek dzabe trazit ako neznamo a pola ih nije znalo..A drugo
jbt bobe covjek na kojeg mislite(eldin)mi se javio na PM i pomogao sam mu kolko sam mogao i tako sto se dzaba zjbt nek sam kaze da sam mu pokusao pomoc a je**e vas bobe isto da nesto znace ..to je bilo vise radi zezancije a udite na moj GB pise tamo neki ovdje SVE kosta...pa se uvjerite
popaFTW je napisao/la:
EDIT : 4rm4n1 kao uvijek upravu :r
jel tebi 4rm4n1 idol ? brate u svakom postu spominjes 4rm4n1-ja :S
Neko : Moguli igrati "kanter" preko neta ?
Ti : Ne mozes.
Ja : Mozes ( link kako se moze igrati i jos nesto napisao teksta svog od prilike sto znam )

Kontas ?
eXOR je napisao/la:
jel tebi 4rm4n1 idol ? brate u svakom postu spominjes 4rm4n1-ja :S
Meni je idol i šta sad ?

Čovjek je totalno upravu , za bodove i postove biste rođene majke prodali a o ostalom da ne pričam.Pišu se postovi tek tako da se napišu i da se ubace u conuter i da vi dobijete +1 koji vjerujte mi vama ništa ne znači.Sad gledam HW temu oko 4870 kartici koja je i dan danas odlična i nudi se čovjeku za 'petobanku' a vi kažete da nevalja.

Zapitajte se..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.