Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mix - Steam

169 pregleda · 19 odgovora · otvorena 28.01.2010. u 19:24

Eo da ubijemo malo dosadu -
Vecernji mix

IP:79.101.56.13:27091
PW:cpl

Nek neulaze oni koji ce morati izaci ili ic
Posto je server S/NS - Igrat ce se samo steam.
Console/status/ko nema steamid - kick
DAKLE SAMO STEAM
PREDNOST IMAJU IGRACI KOJI ULAZE POD REAL NIKOVIMA KO NESTAVI REAL KIKAM
mapa: de_inferno
digni gather
Opet se ovaj Medixon pravi pametan a mi vratili Gamers.ba mixeve, nego jok SKYLIVE je tu, lol.
GAZZEL je napisao/la:
Opet se ovaj Medixon pravi pametan a mi vratili Gamers.ba mixeve, nego jok SKYLIVE je tu, lol.
Pasa fini nije Medixon,eto admina nek provjere ip adrese,ja imam hs,a ovo nije digunto ko je imo hs konekciju,nego adsl,jer znam ko je..dao sam momku pw kad je bio banovan da korsti ovaj acc,i onda ga evo on i danas korsti,normala nema nista vrijedno na njemu..btw nisam pi**a da se krijam iza multi acc-a..a vidim ovi gba mixovi,samo sto ne umru..
Medixon je napisao/la:
Pasa fini nije Medixon,eto admina nek provjere ip adrese,ja imam hs,a ovo nije digunto ko je imo hs konekciju,nego adsl,jer znam ko je..dao sam momku pw kad je bio banovan da korsti ovaj acc,i onda ga evo on i danas korsti,normala nema nista vrijedno na njemu..btw nisam pi**a da se krijam iza multi acc-a..a vidim ovi gba mixovi,samo sto ne umru..
Što ti ne obezbjediš bolje ? Ne možeš ?
GAZZEL je napisao/la:
Što ti ne obezbjediš bolje ? Ne možeš ?
Ne Nego nemam dopustenje,da imam sigurno bi bilo bolje,neznam sto se zove gba mix,kad nedajete admine nikom,dajte ljudima,gledaj malo online vidjet ces ima likova koji su stalno tu,daj im nek dizu ljudi,svaki dan da bude po 10 mixove,nego ima admina dva covjeka,koji nece ili nemaju vremena..
Medixon je napisao/la:
Ne ;) Nego nemam dopustenje,da imam sigurno bi bilo bolje,neznam sto se zove gba mix,kad nedajete admine nikom,dajte ljudima,gledaj malo online vidjet ces ima likova koji su stalno tu,daj im nek dizu ljudi,svaki dan da bude po 10 mixove,nego ima admina dva covjeka,koji nece ili nemaju vremena..
Imamo gba mixeve al ih rijetko ima , de malo te admine nagovori da budu aktivniji i sve ce biti uredu ;)
frKaa je napisao/la:
Imamo gba mixeve al ih rijetko ima , de malo te admine nagovori da budu aktivniji i sve ce biti uredu
Nagovrio bi on admine da budu aktivni,al nema koga,kontas

Napravi fino konkrus jarane,nemoj gledat skill,kolko je godina na gamersu,imal kaku funkciju,nego gledaj ko bi ti mogo pomoc,da dignes mixeve,evo naprimjer :

Spectre

Spectros

Deathfake

Hitzoor

Terowenth

I momci slicni njima,vjeruj tu su dosta svog vremena,mogu dizat stalno,da se igra 0-24 Ja sam reko ove momke,ima jos tu par momka
Medixon je napisao/la:
Nagovrio bi on admine da budu aktivni,al nema koga,kontas

Napravi fino konkrus jarane,nemoj gledat skill,kolko je godina na gamersu,imal kaku funkciju,nego gledaj ko bi ti mogo pomoc,da dignes mixeve,evo naprimjer :

Spectre

Spectros

Deathfake

Hitzoor

Terowenth

I momci slicni njima,vjeruj tu su dosta svog vremena,mogu dizat stalno,da se igra 0-24 Ja sam reko ove momke,ima jos tu par momka
Vidi ovo, ja dam deathfake-u, mi moramo stavljat' bannere KGB on u 3 teme nije spomenuo kgb
GAZZEL je napisao/la:
Vidi ovo, ja dam deathfake-u, mi moramo stavljat' bannere KGB on u 3 teme nije spomenuo kgb
Mozda momak nevoli Ruske tajne obavjestajne slie,daje tu CIA ili FBI drugacije bi bilo Ili pak nasa Milicija ..

Salim se naravno,jock eto ne salim se .. Jarane dosta ima banner tj "sponzorisani linkovi" na sajtu koji ima 50k clanova

Al ne opravdavam ja deathfake-a
Medixon je napisao/la:
Mozda momak nevoli Ruske tajne obavjestajne slie,daje tu CIA ili FBI drugacije bi bilo Ili pak nasa Milicija ..

Salim se naravno,jock eto ne salim se .. Jarane dosta ima banner tj "sponzorisani linkovi" na sajtu koji ima 50k clanova

Al ne opravdavam ja deathfake-a
Ne pričaj nešto što ne znaš. Dali su nam preko 6 servera za to, dosta ?
GAZZEL je napisao/la:
Ne pričaj nešto što ne znaš. Dali su nam preko 6 servera za to, dosta ?
6 gba mix server? 6 servera koji su namjenneji gba mixu? odnoso Gamers ba? Nemoguce
Medixon je napisao/la:
6 gba mix server? 6 servera koji su namjenneji gba mixu? odnoso Gamers ba? Nemoguce
Hmmmmmm, ne. Jedan public, deathmatch, dm+hs, gungame, cw mix i cod4 public. Sad ćemo dobit' još 4 servera za Gamers.ba Ligu koju organizujemo Cage, bladehood i ja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.