Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bodovi ..

47 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.01.2010. u 15:08

Jasna diskusija , da li ste za ukidanje bodova - da nije toga možda i ne bi bilo spamera ..

http://www.gamers.ba/forum/9/2698/za-admine-/ tema koju je numma postavio prije 5/6 godina , članovi koji su se javljali bili su za ukidanje bodova.Ako nekome želite istinski pomoći bodovi ne bi trebali biti podsticaj. Da se bodovi ukinu bilo bi podjednako odgovaranje na svaku temu te bi svi članovi bili jednaki. Toliko od mene , valjda tema neće ići u kantu :)

Nadam se da ce neko od admina ovo procitati te predloziti riddlu koji ima bazu podataka ..
Ne bi g.ba bio g.ba da nema bodova, ovako kad neko postavi Pitanje/Problem npr. Neku sliku, bez bodova niko nece uradit, a kad stavi 200 bodova, odg na 8 str
Pa kad bi se bodovi ukinuli, ovaj sajt nebi bio gamers.ba na neki način.
Nisam za ukidanje bodova, zasto ?

¨¨ Ako imam bodove, dignem fino temu , postavim neko mi uradi npr :avatar, ili bilo kakav rad, ja mu dam bodove.

2 stvar jeste sto bodovi mogu zamjenit kredit , i duplo nas manje dodje, bodove moze skupit svako , al kredit u ovakvoj situaciji nemoze.

Bodovi se ne trebaju ukidat !!!!
Po meni bi to bilo najbolje rijesenje ukinuti statuse , aplauze ,bodove i ostale gluposti..
Ovdje se ljudi biju za j.... bodove :S
Meni je bas neki od clanova koji ima 500 i nes bodova slao pm i kaze bili mi mogo poslat 50 bodova :*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.