Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ajde malo da ozivimo bax ;)

201 pregled · 7 odgovora · otvorena 28.01.2010. u 10:46

Trenutno Stanje

Registrirani igrači: 6954
Aktivni igrači: 6954
Online igrači: 1264

Top3 Igraca
1. denviLL BIH TT 97 1
2. zanzan - 94 1
3. gencfb TURKs 91 1

Top3 Alijanse
1. TURKs 18 64 1151
2. BIH TT 18 62 1119
3. WARR-® 18 62 1117

Ukratko :

Ocekuje se da ce biti najbolji BAx do sada ;-)
Dosta ekipa sa 1 i 2 BAxa su opet tu kao
npr. Gazije, Karam.Ba, Chosen, Resist i td. i td.
Mislim ono sta' vise reci a da vas interesuje i da necete napisati bila tema

Evo vam link -> Da, to je moj REF link ako zelite mozete se preko njega registrovati
Evo normalan link - Ovde -.-

Znam da ce bita bolida, koji ce pisati bila tema
Ali zato sam malo napisao za one koji nisu se jos registrovali, da vide da je to tu negde

Inace zastita je prosla jutros u 06:00

i zaboravio sam... Ja sam na -/+ , ko se registruje preko mog' ref linka javicu mu se Ciao

slwR je napisao/la:
moj nick slwR
kordinate (47|-
stanovnika 51
Nije losa idea i tako da svi napisemo ko zeli
Nick :
Kordinate :
Stanovnika :

Ili jednostavno copy Ovde
Malo glup naslov, da ozivimo bax, jer ima 7k registrovanih - sto je i vise nego dosta

Ja igram na s4., a na bax udjem beze stavim nesto da mi se gradi i izađem....Ne volim speed servere, moras visiti 24/7 ako zelis nesto postici.

bax, nick: ACE ; nick2: T007

s4, nick: ACE
ACE je napisao/la:
Malo glup naslov, da ozivimo bax, jer ima 7k registrovanih - sto je i vise nego dosta

Ja igram na s4., a na bax udjem beze stavim nesto da mi se gradi i izađem....Ne volim speed servere, moras visiti 24/7 ako zelis nesto postici.

bax, nick: ACE ; nick2: T007

s4, nick: ACE
Nije glup naslov teme, jer 7k je malo

Sto vise to bolje, velika je mapa

Trebao sam' igrati s4 sa RaZoR ali odgodio sam radi BAxa, trazite ga Sigurno je top50 ...

Pa neces valjda sam igrat

Jednom sam, i nikad vise
Travian = Verzija OGamea za retardirane :/
Ja sam igrao traviana na istom baxu nik:MANIACS i imam mozda oko 400stanovnika i onda me napdadali sve mi resurse uzeli porusili zgrade i nisam vise imao fajde za igre.Ali napravit cu novi acc najvjerovatnije kad se neki rr server pa vidimo se na izvjestaju
btw:znam da je bax jucer registrovan ali su se prebrzo ti prvi razvili pa tako da ako se sad regam nemam fajde da budem medzu prvi 1000
v3Tr0x je napisao/la:
Travian = Verzija OGamea za retardirane :/
ako si igrao obje igre onda ces primijetiti da travian i ogame imaju vrlo malo toga zajednockog, a buduci da nisu od istog tvorca onda ne moze jedno biti drugacija verzija ovog drugog

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.