Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sa MX518 Se lakshe igra?

85 pregleda · 9 odgovora · otvorena 27.01.2010. u 19:40

Iz (NE)pouzdanih izvora sam cuo da kad imas mx518 ubijas u cs-u i drugim igrama i puno si bolji nego sa obicnim mishom kineskim od 25km?Da li je to istina?
ahhahahaha ma sta ti je sa mx ne fulas glavu
nije to toliko do misa koliko je ustvari do skilla :d
btw mx owna
Onaj nemože ti sad tolko pomoći miš , medžutim velka je razlika igrati sa običnim mišom od 5, 10, 15 km i sa mxom... Uglavnom glupa ti je tema, zaključio sam iz nje da imaš 12 godina...

p.s kupi mx
ko ti je tu glupost rekao ja ev koristim Inteli 1.1 10 km mis pa je sve super imao sam prije mx nije mi na kraju odgovarao tako da ovo mi lezi samo tako sve ti zavisi od navike i tvoje ruke
Meni je MX518 najjjači miš što se tiče gaming-a, još dugo dugo nece bolji napravit'.
Imam ja mx 518 godinu i pol dana prejak mish owned zavisi do ruke svidjaliti se meni je super :)
Nije tacno. I jeftini opticki mish se moze podesit sa odredjenim software-om da bude kao brand name gaming mish. Najveci uticaj ima oblik misha kako ti odgovara ruci i normalno skill.
Sve je stvar NAVIKE,ja gledam na turniru kod nas svi oprema ovo ono Gustafi dodje nosi mis onaj providni sto svjetli od 3 marke i podloga bart simpson od marku deset,al' je navik'o na to i prebi sakama.Znaci ako naviknes na nesto s' tim mozes i igrati,a sada mx je mx,sto jest jest napravili su ga alal im q'.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.