Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

domena

108 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.01.2010. u 15:55

potrebna su mi neke stranice gdje najjeftinije mogu kupit domenu ....................i ako neko ima karticu da mi kupi domenu ja cu mu poslat kredita za to.Ali molim vas napisei te mi linkove stranica i iz drugi drzava
ek0 je napisao/la:
godaddy.com
hvala puno ali imali neko slucajno karticu da mi kupim jednu domenu dobija kredita koliko domena kosta u jos na kahvu :(
Samo nekotam, zasto zelis trositi pare kad mozes naci dobru free domenu ?
Imash domenu blabla.co.nr ili blabla.tk
benqzor je napisao/la:
Samo nekotam, zasto zelis trositi pare kad mozes naci dobru free domenu ?
Imash domenu blabla.co.nr ili blabla.tk
imam .tk eto vidis ali nije to to teze me ljudi nadju preko google salbo se raja rega cim vide da je free :(
aspire_boy je napisao/la:
imam .tk eto vidis ali nije to to teze me ljudi nadju preko google salbo se raja rega cim vide da je free
Ja ti mogu kupiti domenu sa karticom. PM me

Post dobio aplauz od LudaCris

aspire_boy je napisao/la:
imam .tk eto vidis ali nije to to teze me ljudi nadju preko google salbo se raja rega cim vide da je free
www.enom.com

$6 to ti je 11 KM domene

.com
.net
.org
.me

ovo sam ja beze bubno domenu

Ovo je najjeftinije mjesto za domene ja ovo nisam naso prije uzo domenu 9 $ lol -.-"
evo tip mi je odardio so je trebalo ako hoze jedan aplauz za StealtH jer mu je postenje na nivou i zakljucaj te temu :D

Hvala
Kralju

eo ovdje domene 3€ mislim gud ces jefitnije a ima mogu ti ja nabaviti lik nabavi domene za 1km :S i prodaje za 10km ako hoces javi se a imas ovo sto sam pricao www.decenos.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.