Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

- Forum

277 pregleda · 15 odgovora · otvorena 26.01.2010. u 08:03

Dekaron je u sustinin Evropsa verzija 2moons-a. Nisam 100% siguran, ali znam da jeste neke takve igre.

Uglavnom, igrao sam ga malo, stvarno je zanimljivo uradjena grafika i animacije napada, ali nije moj stil igre.
Ima previse grindanja i farmanja, a malo questova.
Ne da se meni to igrati tako.
Igrao sam Dekaron prije 7-8 mjeseci.
Dosao sam do 28 lvl.
Nesjecam se zasto sam prestao
Grafika nije losa ali stvarno ima premalo questova.
Od mene desetka, sta cu kad valja. Naleticu i ja kasnije pa da ubijamo zivotinje^^ samo dok kafenisem sa starim
Philosopher je napisao/la:
Dekaron je u sustinin Evropsa verzija 2moons-a. Nisam 100% siguran, ali znam da jeste neke takve igre.

Uglavnom, igrao sam ga malo, stvarno je zanimljivo uradjena grafika i animacije napada, ali nije moj stil igre.
Ima previse grindanja i farmanja, a malo questova.
Ne da se meni to igrati tako.
jeste evropska verzija 2moonsa al sad se to zove GLOBAL Dekaron znaci svi mogu igrat preko ovog clienta ^^
ugl igra je super igram dugo dugo naravno imao sam pauza sad sam 89 lvl uskoro 90 i tako .. ima masa balkanaca da ne duzim skidajte svi

zz

EDIT:

kazete nema puno quesotva .. nije prije bilo sad ima za svaki novi lvl dobiju se po 2 3 nova questa ..
GA1065 je napisao/la:
Od mene desetka, sta cu kad valja. Naleticu i ja kasnije pa da ubijamo zivotinje^^ samo dok kafenisem sa starim:D
O moj no lajferu vidimo se kasnije odo , pravim čaj i pravim doručak HAHAHAHA ček odo vidjet jel prokuhala voda. brb
Lol.. ja sam igrao na tom GT dekaronu (Gametribe kompanija hosta EU verziju dekarona, 2moons je US) od CBT-e.
Od prvog dana kako je poceo OBT, kupio 6600 coina, i nabio level 133 dual axe/2h knightom za mjesec i prodao acc za 220$ (Dolara) na ebayu :)
Uglavnom tad je levelanje bilo lagano.. jer je samo par nas bilo level 110+ a deadfront (to vam je kao posebna mapa/event koji se desava 2 puta na dan sa kojim upadnete samo ako imate mapu koju dobijete skupljajuci 20 vouchera od mobova), kad upadnete i jos posebno ako ste samo jedan party od mogucih 5 i svi pokupite exp i mobove, dobijete svaki run po 80% na levelu 124 (to se bar sjecam + sam imao 50% exp talisman).

Ako vam treba ikakva pomoc oko klasa, mogu vam detaljno objasnit sta je za sta, diplomiro sam dekaron xD

Da jos nesto bitno, WASD je kretanje sto je odlicno, + da ne pricam o PVP sistemu koji je siguran sam jedan od najbolje osmislenih.

QUote me! XD

I da @Edit: Level 50 se moze nabit u 1 danu ako znas sta radis :)
Jaka igra.Samo mogao si staviti nesto slika i neki youtube linkova da bi gameri bolje uocili
Igro prije jedno 2 mjeseca znam da sam lvl 45 bagi warior,inace nisam ni presto igrat nego zaboravio jednostavno.Formatiro pc i nisam instalaciju sprzio niti sam je skido vise mozda uletim sljedeci mjesec.
HF :)
Niste vi svakako ovde za bilo kakve igre komplikovanije od CS-a... Ionako bi vas 99% pocelo dekarona, igramo 7 dana i nabilo 30 i nikad vise uslo u igru :)
(Znam za rSro kad je vlado postsavio temu, javilo vas se na 5 stranica, a niko bukvalno nije igrao duze od 15 minuta.. :) )
Igra vrh, questova ima, sto kae xpl svaki lvl 2-3 nova questa, raznovrsna sto je najbitnije, igriva, ne dosadjuje..
Svidjaju mi se ss-ovi.
Skidam kad dodje novi limit
skinit cu ga al tek 1.2 u 00:00 kad i dodje limit...
I ovako jedva se vucem sa ovih 200mb sto mi je ostalo...

AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ICE TEA :)
Devil May Cry, Grand Turismo i Colin McRae....nista dalje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.