Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

elob?

200 pregleda · 19 odgovora · otvorena 25.01.2010. u 22:17

Znaci juce i danas mi je ping 500 nesilazi ispod ...Eh sad neznam jel do njih ili do mene ? Znaci njumbel ih je zvao i njemu su sredili ja sam ih zvao , al medzutim kaze mi covjek nije do nas :/ , laguje li vama ? elob korisnici da se jave molim vas :)
do tebe .. xd

Elob ev duze vrijeme zeza ... Imas na njihovoj stranici obavjestenje radovi .. xd
n3oxs je napisao/la:
Ma elob koji ti je paket i koliko placas ?
Business paket i nije do tog , do prekljuce mi je ping bio 20
Atif je napisao/la:
Business paket i nije do tog , do prekljuce mi je ping bio 20
onako pitam ;)
Dok sam imao elob, ping 300.. Elob je meni najvece sra** koje sam ikada u zivotu imao. FUJ! Presao sam na logosoft i do sada problema nisam imao. Nikada ne padne net i ne izbacuje. Brzina uvijek dobra. Elob mu nije ni do koljena :D
ney je napisao/la:
Dok sam imao elob, ping 300.. Elob je meni najvece sra** koje sam ikada u zivotu imao. FUJ! Presao sam na logosoft i do sada problema nisam imao. Nikada ne padne net i ne izbacuje. Brzina uvijek dobra. Elob mu nije ni do koljena :D
nepricaj tako za elob , elob je najjaci net samo sto ponekad seru :) imam flet rejt i ping 30 na kanteru ( iznimka danas i juce :) ) zato ..> :D
Atif je napisao/la:
nepricaj tako za elob , elob je najjaci net samo sto ponekad seru :) imam flet rejt i ping 30 na kanteru ( iznimka danas i juce :) ) zato ..> :D
Shvatit ces o cemu ti ja govorim. Ima vremena..
A ja bas razmisljao o prelasku na elob :S Jednostavno ne moze mi biti ovih 8 GB na Logosoftu, a previse mi davati 55 KM ili kolko vec za onaj 15 GB paket.

Znaci jedino sto preostaje je nadati se da ce i Logosoft uvesti neke promjene paketa. Je**m im onu free zonu od 1 do 7. Vise bi volio da mi ubace jos 5 GB makar ovamo a da izbace tu free zonu. :S
Mozes li mi dati broj na koji si ih dobio, zelim da prikljucim elob i zvao sam ih nekoliko dana al svaki put nedostupni bukvalno non stop
SOL1D je napisao/la:
lol meni ping max 20

al' download qrcu ne valja ovih dana :@
koji ti paket?
Atif je napisao/la:
koji ti paket?
plus :r

edit: nema razlike u brzini paketa .. ping ostaje isti
SOL1D je napisao/la:
plus :r

edit: nema razlike u brzini paketa .. ping ostaje isti
vidis meni je bussines , jos je on doduse jaci , to znaci da oni nesto dr***u :D
Meni je na cu bio 200 ping :S .I u doti me nesto zezalo .Al sad je net brzi ;
bussiness mi je paket i ping 30. sve rega, do vas je ili je do mene :P nije do eloba :D
tadre je napisao/la:
Mozes li mi dati broj na koji si ih dobio, zelim da prikljucim elob i zvao sam ih nekoliko dana al svaki put nedostupni bukvalno non stop
033 123 456

Najavljeno je povecanje brzina paketima , i radovi na tom poboljsanju mogu uzrokovati privremene smetnje signala. Strpi par dana bez csa.
Cheers.
Kod eloba je jedino dobra Digitalna TV jer ona ima najostriju sliku od svih drugih Kao sto su Global net,hs-hkb-a i tako to.

Internet im in nista ne valja jer kad aje nevrjeme obori im se sistem a kada je hladno smrznu im se antene da jednostavno prestaju raditi.

Dakle preprucujem da predjes na BH Telecom ADSL 5,10,15 GB.

Hvala
Student paket koristim...

-ping 20
- Brzina nekad 50 kbps , u zadnjih par dana 17 kbps

:/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.