E ovako...napravio sam jedan fin forum (koji je jos u doradi ) I na njemu postoje bobe kao ovdje(sto sam sam otkrio)...E sad da te bobe ne bi bile dzba interesuje me da li neko zna kako uraditi ove opcije za accaunt kak to sredit ...Hvala unaprijed...
Diskusija
U kanti
Shop
198 pregleda · 12 odgovora · otvorena 25.01.2010. u 11:50
Da nije nesto kao Karma ? ili mislim na nesto 2
nikolaaaA je napisao/la:
Da nije nesto kao Karma ? ili mislim na nesto 2
_marine_it je napisao/la:
Ne kontam...ma znas ba ovdje kad imas bobe pa kad ono mozes kupit neke stvarcice
Nije tebi lako

Pretpostavljam da je free forum !
Ae cao
Ne kontam...ma znas ba ovdje kad imas bobe pa kad ono mozes kupit neke stvarcice
Sigurno SMF i stavio onu " karma " -.-
Imas na simplemachines.org ( ako je smf ) shop, skines i install ga. Mozes stavljati stvarcice tipa da kupis 100 postova, platis bobama da nekom ukrades postove i slicno.
Imas na simplemachines.org ( ako je smf ) shop, skines i install ga. Mozes stavljati stvarcice tipa da kupis 100 postova, platis bobama da nekom ukrades postove i slicno.
Reddion je napisao/la:
Sigurno SMF i stavio onu " karma " -.-
E nije mi smf nego Forumotion a imam TK free domenu...jel moze ikako na forumotion..pls

Zaboravi to
Sranje..ja se bas ponadao reko sad ja ukljucio BOBE ....al nema veze.
Sranje..ja se bas ponadao reko sad ja ukljucio BOBE ....al nema veze.
~ Nemoj pitat' znam li koga ko to radi i slicno.
napravio forum...koji je jos u izradi????????

Braniac je napisao/la:
napravio forum...koji je jos u izradi????????

ResidentEvil je napisao/la:
ako ti ima nesta nejasno javi se http://www.gamers.ba/profil/riddle/
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.