Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Goodbye !

192 pregleda · 1 odgovor · otvorena 25.01.2010. u 10:35

zz raja.

Prije svega da se izvinem administraciji za onaj incident sa spammanjem ( ona tema bugovana )
Nece se vise ponovit-( u bukvalnom smislu te rijeci)
Ako mozete skinite ban ostalim clanovima koji su kaznjeni zbog spamm-a na toj temi.
Ja sam glavni kirvac koji je pronasao slucajno tu temu i onda sam kasnije rekao nekome za tu temu.
Meni obrisite acc - _bela_ , eto pls.

A ja sam odlucio da napustim gamers.ba
I to 100% nema znaci vise povratka.

Vidio sam da nema od ovoga hajra. Vi se svi mucite za te neznam bodove, pisete vijesti, pisete pametne postove ( ne kazem da ne trebate pisati ) kako biste jednog dana bili 'nesto' na ovom site-u. Al za sta ? I sta kad dobijete npr. moderatora pa kasnije nesto vise ? Sta ce te onda ? No liferski ne spavati i shamarati debilne postove ? Bannovat' neke koje kad bannujete psovat ce vam sve. Sta ima od toga ? Sta je vama tu zanimljivo ?
Doqrci to sve na kraju, vjeruj te mi.

I ja sam se isto kao i 70% vas borio za to 'nesto' na site-u. Al' nisam uspio nista postici :( Zasto ? Neznam ! Mozda je zbog mene samog ili neceg drugog. Fkt neznam.

Nego nije to bitno.
Zao mi fkt onoga sto sam uradio blazze-u. Prvo ga zamolim da me predlozi za IF, i na kraju mu ja ovako zahvalim. Ovim putem mu se izvinjavam .

Medju vama ovdje ima jako fine raje i to je mozda jedina stvar zbog koje sam ostajao ovdje i zbog toga ce mi jedino biti tesko .. al sta ces.
I da cestitam Administraciji rade pravi posao.
I novi moderatori ce biti jako dobri moderatori .. :)

Toliko, vozdra.
Gl svima in real life. Voli vas bela :)
Nemoj iccc :*

Pricas o sajtu i kako su oni koji ovdje vise No liferi a oprastas se ko da ides u rat :S
ae voz -.-'

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.