Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

- Bobe

165 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.01.2010. u 21:12

Ovako....
kao prvo sta znaci ovo -10 boba...JBT pisao sam dva puta vijest hajd uredu za prvi put sto su odbili a sad stvarno zanimljiva vijest samo sam vidio da su mi bodovi u -...nije doslo da su odbili............Nezznam sta to znaci a inace htio sam malo boba da mogu ponudit nekom da mi uradi logo za moj forum...Al et samo nezz sta znaci -10 bodova
To te je neko od admina stavio na poseban rang ovog sajta, pa ti je to -10 oznaka tog ranga... Sad si nešto kao VIP...
Znaci da si negdje dobio takozvani ''samar'' jer si spammao gluposti a prije toga si imao 0 bodova, a za samar se gubi 10 bodova za aplauz dobivas 10 bodova!
Ti si u minusu,isto kao u banci ...
http://www.gamers.ba/pomoc/
br0k3n je napisao/la:
Znaci da si negdje dobio takozvani ''samar'' jer si spammao gluposti a prije toga si imao 0 bodova, a za samar se gubi 10 bodova za aplauz dobivas 10 bodova!
ma da mi je znat gdje sam dobio samar..Jer inace fino pisem ako mogu pomoc pomognem ako ne nepisem gluposti..
to je zato jer ti je jedan post bio osamaren. svaki samar je -10 bodova.
Al nezznam stvarno gdje sam dobio samar..Evo vidis sta sam pisao gore na postu iznad

A ako imam -10 znaci za ovu vijest sto sam napisao treba dobit 20 i znaci bio bi u plusu 10 al nista mi ne dolazi od vijesti
Odnosno nisu mi nikakvu obavijest poslali od toga
Tri teme danas?
Prestani spamat -.-
pa fino neko ti je od modova, global modova ili adnina puko samar....
de mi udari samar da mu pokazem kako to funkcijonise

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.