-Pokvarile su mi se sluse tacnije zice su se otkinule i otpala mi je lijeva sluska.Zna li iko neko mjesto u gradu gdje se moze popraviti?
Diskusija
Popravka slusa
131 pregled · 11 odgovora · otvorena 24.01.2010. u 15:17
Zasto sam to ne napravis , ja sebi sam pravim
1. skines one spuzvice sa sluski
2. uzmes sarafciger odvrnes lemilicu u ruke
3. zavari to je to
3. zavari to je to
welahavle je napisao/la:
Zasto sam to ne napravis , ja sebi sam pravim
3. zavari to je to
3. zavari to je to
Vad je napisao/la:
Upitanju su Razer Piranhe nebi da ih jos vise ubrljam.
Sta sam ja sve pravio fakticki nemoguce stvari, da smo blizu ja bi ti napravio ili ako su te utebe kvalitetne sluse kupis neke jeftine koje su slicne tvojim i samo zamjenis zice i dio koji je slomljen i to je to
Hmm, mislim da je to nemoguce ?
Daj starom da ti on pokusa to spojiti, meni je jednom tata spojio tako jedne stare sluse od 20km i poslije su mi grcile znas sta ocu reci? Znaci ne mozes napraviti. Mozda ti spojis ali ce ti zvuk biti los.
Daj starom da ti on pokusa to spojiti, meni je jednom tata spojio tako jedne stare sluse od 20km i poslije su mi grcile znas sta ocu reci? Znaci ne mozes napraviti. Mozda ti spojis ali ce ti zvuk biti los.
browNe je napisao/la:
Hmm, mislim da je to nemoguce ?
Vad je napisao/la:
i ja tako mislim.Zato i trazim neki servis
oni ti imaju svoj servis na ilidzi, idi na stranicu imas broj od servisa nazovi i pitaj prvo je li moguce, ako kaze da mogu napraviti odnesi. gl
Otidji u PLUS neka ti poprave.Vrse popravku svih gamerskih stvari
Razer skladiste u nedaricima
odnesi uradit che ti to oni a ukoliko imash garanciju odensi kod koga si kupio :S
odnesi uradit che ti to oni a ukoliko imash garanciju odensi kod koga si kupio :S
I meni su isto pukle piranhe bile na lijevu stranu nisam ih nikako mogao popraviti i bacio ih u smece.
mENK je napisao/la:
Razer skladiste u nedaricima ;D odnesi uradit che ti to oni a ukoliko imash garanciju odensi kod koga si kupio
. Ako imas br. aj reci plz
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.