Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 140 bodova

Par zahtjeva

414 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.01.2010. u 14:42

1. Treba mi hosting za privatni sajt. 50-100MB+ (naravno ne besplatni da mi date). Ako vam treba kredit il vec nesto pored bodova nije problem.

2. Svi mailovi su mi nekako obrisani :l Detaljno objasnjenje:

http://www.google.com/support/forum/p/gmail/thread?fid=67dd00437c95dbec00047dd3e6c5f9c0&hl=en

3. Treba mi onaj sajt za vracanje hotmail passworda, znate vecina na sta mislim.

4. Kako na mircu namjestiti da cim se konektuje udje u odredjene kanale?

Takodjer bih zamolio ove nove moderatore da ne stavljaju svaku svoju temu u zanimljive. Ipak trebaju da budu zanimljivi vecini, ne samo njima.
Coquin je napisao/la:
Ne, nego na sajtu ima jedno 20-30 pitanja na koje odgovaras da potvrdis da je tvoj account.
3. ovo je jason napiso:
Znači nema je***e šanse da ne možeš vratiti svoj MSN , naime. Prije mjesec dana formatirao sam svoj računar "slučajno" , i text document sa passwordom od MSN-a ( jer je predug random generated ) , izbrisan je. I MSN je bio locked od raznih pokušaja unošenja pogrešnog passworda , čak neće raditi ni ono da resetuješ password preko security questiona i lokacije. Morat ćeš na reset password stranici , kliknut na ono " get more help " i napisati im sljedeće :

* Ime i Prezime
* Godište
* Grad
* Država
* Zip Code ( poštanski broj za maloumne )
* Par kontakata sa MSN-a ( njihovi mejlovi )
* Tvoj nick koji koristiš na MSN-u ( npr. God )
* IP adresa sa koje se konektuješ.

( moraju bit tačne informacije , tj. Informacije koje su registrovane na tv0j hotmail account. )

MSN Support Team će verifikovati da si ti owner te mail adrese i bit će ti vraćen account.

2. znaci ako su ti svi obrisani trebali bi biti ovdje
4
ides tu add fovorites i imas u lijevom cosku join on connect

Post dobio aplauz od nera_f

1. pokusaj sa ovim hostingom: http://www.makina.ba/

2. kada udjes u svoj hotmail acc, pogledaj folder "eleted" , ako ti tu ne bude desilo ti se isto sto i meni, a hotmail support mi je odg. na to pitanje, a to je da se pretrpa taj hotmail inbox, jer moze odredjeni broj poruka da bude u njemu, i pretrpa se i automatski brise sve...

3. neznam za ta pitanja, prvi put cujem )

4. kad udjes u mirc, gore gdje ti je ovaj "menu" nadji ovo "Commands" i u padajucem izborniku izaberi Join Channel i tu upisi ime kanala na koji hoces da ti se konektuje
ResidentEvil je napisao/la:
3. ovo je jason napiso:
Znači nema je***e šanse da ne možeš vratiti svoj MSN , naime. Prije mjesec dana formatirao sam svoj računar "slučajno" , i text document sa passwordom od MSN-a ( jer je predug random generated ) , izbrisan je. I MSN je bio locked od raznih pokušaja unošenja pogrešnog passworda , čak neće raditi ni ono da resetuješ password preko security questiona i lokacije. Morat ćeš na reset password stranici , kliknut na ono " get more help " i napisati im sljedeće :

* Ime i Prezime
* Godište
* Grad
* Država
* Zip Code ( poštanski broj za maloumne )
* Par kontakata sa MSN-a ( njihovi mejlovi )
* Tvoj nick koji koristiš na MSN-u ( npr. God )
* IP adresa sa koje se konektuješ.

( moraju bit tačne informacije , tj. Informacije koje su registrovane na tv0j hotmail account. )

MSN Support Team će verifikovati da si ti owner te mail adrese i bit će ti vraćen account.

2. znaci ako su ti svi obrisani trebali bi biti ovdje
4
ides tu add fovorites i imas u lijevom cosku join on connect
Treba mi link da to popunim

2. Gmail je u pitanju.

4. Kad stavim u favorites 10ak kanala, samo 1 pika. Mislim kolko god da stavim na join on connect, samo 1 se pika.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.