Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

1 pregled · 16 odgovora

Ovako.

Mogu reci da mi se svidaju i obje imaju neki smek.
Jedino sto se moglo dodati jos pokoji detalj.
Al cool su.

prva mi se pravo svida nako ima stila ko i ja
ove slike imaju u sebi neke umjetnicke carolije stvarno su privlacne
Najbolja mi je ona crna jako dobro
ne mogu 5
inace po meni 5 ali evo ova ocjena
odlicno uskladjene boje, da mogu dat 5 zvjezdica dao bi

kao sto sam ti rekao, samo mene slushaj i bit ce mnogo toga :D

ne moram ti davat komentare, jer sam ti ih vec na msn reko ...

keep it up padawaneeh :]
Dr**m ti na ovu prvu, izgleda mi nesto kao nesto boemsko.
Ocjene:

Ja cu izgleda na jednoj temi skupit 200 bodova Hvala vam svima od <3, Choli najvise

Radovi su odlični. Samo nastavi ownat'.Dabogda skupio 201.

Svidja mi se

Moram bit' iskren ...

Drugi wallpaper mi se ne sviđa, ama nikako.

Stavio sam na stranu to što su radovi prejednostavni, ali skontaj i sam, kad se uporede sa wallpaper-om od prošle sedmice ...

PS. Izgleda da ćeš ti biti prvi koji će skupiti tih 300 bodova / glasova / ocjena i osvojiti višestuko nagrađivanu kompilaciju video uradaka :

<3
Prosla je ponoc i tema bi trebala biti nevazeca. Ako smo se mogli pridrzavati pravila oko spam teme, molio bih vas da se i vi pridrzavate pravila oko vasih FA tema... Gdje je sad Bojan da prokomentarise ovo, posto on voli da bude sve po pravilima. Imao si brate cijeli dan da postavis, a cijelu sedmicu da pripremis. Koliko se sjecam i dosad su ovakve teme bile petkom, dakle nije nista novo.
E, sad mi opali samar, jer znam da to silno zelis.

v3Tr0x je napisao/la:

Moram bit' iskren ...

Drugi wallpaper mi se ne sviđa, ama nikako.

Stavio sam na stranu to što su radovi prejednostavni, ali skontaj i sam, kad se uporede sa wallpaper-om od prošle sedmice ...

PS. Izgleda da ćeš ti biti prvi koji će skupiti tih 300 bodova / glasova / ocjena i osvojiti višestuko nagrađivanu kompilaciju video uradaka :

<3
Nemoj mi ovog smileya . Ja zadovoljan ocjenom. Ovaj drugi rad je radjen oko 5 minuta, samo pokusavao nesto, nista spešl, al' et znas da treba biti 2 rada .

BTW taj video uradak, prezestok je za ovu dijecu, ultra hardcore scene just tooo much <3

lajkam Svaka cast.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.