Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bhop

138 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.01.2010. u 15:42

Pozdrav :)
Jel mi moze neko objasnit kako se radi bhop ???
Gledao sam na YT tutorijale al nista konkretno mozete li mi objasniti sta treba pritiskat da se radi bhop ...

eT :)

Hvala onom ko objasni :D
Nesmijes drzati tipku W dok radis bhop .. nista samo mases misem ljevo desno i ako ides lijevo pritisens A , a ako desno slovo D.

Pa vjezbaj .. i kucaj na gametracker trazi IP od bhop KZ servera i vjezbaj tolko od mene ! :$

Sretno
ademiir je napisao/la:
Nesmijes drzati tipku W dok radis bhop .. nista samo mases misem ljevo desno i ako ides lijevo pritisens A , a ako desno slovo D.

Pa vjezbaj .. i kucaj na gametracker trazi IP od bhop KZ servera i vjezbaj tolko od mene ! :$

Sretno
Naravno , tipkas space :r
ademiir je napisao/la:

Sretno
Hvala valjda cu naucit xD
MrCakano je napisao/la:
Naravno , tipkas space
Uhh zaboravio sam moras i scroll .. prema dole il gore na sta vec skaces ..
ademiir je napisao/la:
Uhh zaboravio sam moras i scroll .. prema dole il gore na sta vec skaces ..
Kakav crni skrol sta je tebi :S
MrCakano je napisao/la:
Naravno , tipkas space :r
LOL cuj tipkas space... namjesti na kuglicu gore da skaces i samo desno lijevo ides i to je to :D
Stavis sebi jump na scrol , lakse
Ides na opcije stavis si buny hop na scroll scrool ti je ona kugla na mišu ..Kad bunyohpaš nesmiješ držati duplo V ili ctrl.Jednostavno je
Teško je to objasnit, jednostavno gledaj you tube možda ima negdje objašnjeno (sigurno ima) šta trebaš čuvat. Ja znam da trebaš praviti polukrug (w i mišem i onda space (il na točkic), baciš se i onda a i d naizmjenično) tj lijevo desno - nema drugog objašnjena
Kucas ovo da skaces na scrol i na space "bind mwheeldown +jump" i skaces kad scrol pomaknes ka dole......Drzis W onda skocis i pritisnes A i onda pomaknes mis u lijevu stranu u isto vrijeme to i tako isto sa D.............ides A,D,A,D,A,D..................

Imas tutoriala na youtube.com...
zaletis se i pritisces na ono nesta nasta skaces i onda A il D
Nastimas na options da jump bude na scroll i jednostavno igraj kantera stalno stalno i naucit ces .. tako sam ja .
Moras biti uporaN meni je sada prelahko prije nisam mogao 2 koraka XD sada prebanam mapu :D
namestis da skaces na mwellup i ides levo mausom i strakas a ides desno strakas d i tako dalje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.