Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

0 pregleda · 11 odgovora

ovaj prvi je pokupljen sa jedno cs web templatea. Čak uz template nude i psd. tako da je ovo vrlo loše izvedeno . ostale slike neću komentirat :r
Brate, zažmiriću na tvoje nadasve bolidne radove za koje si nadahnuće dobio vjerovatno "pušući", ili u procesu hibernacije.

Inače bih ti dao ocjenu u minusu.

Ali...
Ali...
Ali...
Zar te bolan nije stid što imaš 850 postova a tek si 2-3 mjeseca na forumu, zar te nije stid gramatike?
Smiri malo, čudno te niko do sad nije banovao.

I da, hajde da pišeš normalne postove koji su orijentisani da pomogneš. Ali ti bubaš gluposti ko martin po diviziji.
Stvarno nema smisla.
Abrahame ,mani se spamanja ( na svaku temu ti imas odgovor koji veze sa zivotom nema ) , uhvati se tutorijala ..

Bas kao sto ovaj iznad kaze , za 2 mjeseca ti imas 850 postova ?
Haj da su to normalni postovi , nego samo gluposti lupas , + si nepismen ..

A za te radove , ocjena je -1/10 ( minus jedan )
SPEC7RE je napisao/la:
Abrahame ,mani se spamanja ( na svaku temu ti imas odgovor koji veze sa zivotom nema ) , uhvati se tutorijala ..

Bas kao sto ovaj iznad kaze , za 2 mjeseca ti imas 850 postova ?
Haj da su to normalni postovi , nego samo gluposti lupas , + si nepismen .. :-X

A za te radove , ocjena je -1/10 ( minus jedan ) :-X
ja sam fino rekao da se vi ne brinite za moje postove i kao prvo gluposti nisu....a kao drugo imam pravo izlozit radove

@Biggie_PK za gramatiku znam i ja sam i nadam se da cu je popravit.....
a to koliko sam na forumu tek sam 15 dana i nemaju me razloga banovat

sta ti je ba koji je to moj post bio nesto kao ismijavanje vec pisem o problemu ustvari i ne zanima me tvoje misljenje jer vidim da ima puno ljubomorni dusa na ovom g.ba
Biggie_PK je napisao/la:
Brate, zažmiriću na tvoje nadasve bolidne radove za koje si nadahnuće dobio vjerovatno "pušući", ili u procesu hibernacije.

Inače bih ti dao ocjenu u minusu.

Ali...
Ali...
Ali...
Zar te bolan nije stid što imaš 850 postova a tek si 2-3 mjeseca na forumu, zar te nije stid gramatike?
Smiri malo, čudno te niko do sad nije banovao.

I da, hajde da pišeš normalne postove koji su orijentisani da pomogneš. Ali ti bubaš gluposti ko martin po diviziji.
Stvarno nema smisla.
sta mu ti pricas, godinu si tu imas 1200 postova ? isti k.
korel je napisao/la:
sta mu ti pricas, godinu si tu imas 1200 postova ? isti k.
Gdje u mojim postovima vidiš da pišem gluposti? Sranja? Da lupam ko Martin po diviziji? :$

Imam 1200 postova, i ako to podijelim sa brojem dana, tj. tom godinom koju sma na forumu, vidjećeš da pišem 3 ppd (post per day), dok sa druge strane on piše po 50.

, nadam se da smo riješili nesuglasice, već sam rekao, radovi su low
Biggie_PK je napisao/la:
Gdje u mojim postovima vidiš da pišem gluposti? Sranja? Da lupam ko Martin po diviziji? :$

Imam 1200 postova, i ako to podijelim sa brojem dana, tj. tom godinom koju sma na forumu, vidjećeš da pišem 3 ppd (post per day), dok sa druge strane on piše po 50.

:D, nadam se da smo riješili nesuglasice, već sam rekao, radovi su low :D
pa post ko post. Admini su tu da ga banuju ako nije kompetentan sadrzaj. Covjek se trudi, nismo mi svi sa visokim prosjekom inteligencije da napisemo adekvatnu i razumnu recenicu.
Biggie_PK je napisao/la:

:D, nadam se da smo riješili nesuglasice, već sam rekao, radovi su low :D
gledaj ja sam ovdje trazio komentar za radove a ne da o meni pises sta ja radim na gamersu imas guestbook i napisi mi sta zelis ali nemoj ovdje gdje trazim komentare i kritike da mogu sljedeci put ispravit svoje greske

i zamolio bi admina da zakljuca temu ili izbrise u kantu
Molio bi sve clanove portala da se slike koje su radjene u FA riznici, PIC requestima i sl. tj. koje vec postoje na portalu od ranije ne postavljaju u teme tipa PIC.
Samo ono sto ste nanovo radili postavljajte.
Justice je napisao/la:
Molio bi sve clanove portala da se slike koje su radjene u FA riznici, PIC requestima i sl. tj. koje vec postoje na portalu od ranije ne postavljaju u teme tipa PIC.
Samo ono sto ste nanovo radili postavljajte.
dobro justic izvini nisam znao za to i molim te ovo temu u kantu jer su neki skrenuli sa teme

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.