Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Uredjenje desktopa <3.

226 pregleda · 9 odgovora · otvorena 22.01.2010. u 11:59

Dobar Jutar , Došao sam na ideju da napravim TUT o uredjenju desktopa, vjerovatno to znaju večina vas,ali netko i nezna, pa da počnemo :

1.RocketDosck,download možete na google-u to izgleda ovako :

Objest dock [download na googlu]
Ovako izgleda :

Rain Metter [download na googlu]
Ovako izgleda :

Windows seven gadgets [ tu imate par vrsta njih]
ovako izgleda :

Ovdje sam stavio sve gadgetse, naravno mozete birati koji čete staviti, izvinjavam se zbog sinošnjeg spama -.-'
Svi komentari dobro došli.<3
Ja imam vistu i njen sidebar sa 314 gadget-a. To je nepotrebno i uzima vam ram. Ali eto, možda nekome bude od koristi.
A zaboravio si reci da to sve oduzima rama.
Fino fino.

Al' ko nema Vistu, ovi gadgeti po meni loše izgledaju. Jednostavno se ne uklapaju sa XP-om. Tj. sa bojama.
Ona siva plava ili svijetlo zelena statusna traka XP-a se fkt ne slaže sa tamnim crno-sivim, providnim bojama Gadgeta koji su prilagođeni za Vistu. I onda kad instaliram Gadgete moram prvo instalirat Vista Transformation Pack, i njih dvoje uspore komp do bola

Al' fin je TUT, potrudio si se .
9/10.
Gramatika 0.

Btw, Yahoo! Widgets? Ownaju samo tako za XP korisnike. Ima ih MILIONE

http://widgets.yahoo.com/

Objest dock??

Object dock*

Ispravi :))

Nije lose, samo sto sve ovo imam , ali eto nekom ce pomoci

Hvala
Raintmeter moze puno bolje da izgleda bez tih spisa i mozes podesit mediu rocet docet skinut thema koliko te srce oche
mozel mi neko malo bolje pojasnit ovo kruzno govno to me zanima kako se zove link za download i to ..
4rm4n1 je napisao/la:
Gramatika 0.

Btw, Yahoo! Widgets? Ownaju samo tako za XP korisnike. Ima ih MILIONE

http://widgets.yahoo.com/

Želim ti sve u životu dobro, a pogotovo da završiš Faklutet Bosanskog i da njima pjaniš',za svaku napisanu riječ da komentarišeš, da govoriš gramatika 0.
Vozdraa' :*
Mislim da ovo nije nikakav tutorial jer si ti samo stavio ime programa i kako izgleda na tvome DP-u(ako je uopće tvoj).Tutorial je objašnjeno kako nešto uraditi a ovo sigurno nije objašnjeno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.