E dragi prijatelji kladionicari eo pokusaj da zaradite do 100 km,ako padnem ja padate i vi ,ako vam je to neka utjeha .
Dakle idemo,to je sitna lova ali ko hoce vise para neka vise ulozi
ARGENTINA-SRBIJA I CG
TIP - 1
Argentina je jedan od favorita za osvajanje i sigurno je da su u ovoj utakmici veliki favoriti.Ocekivano su pobijedili Obalu Slonovace,iako su Drogba i drugovi pruzili veliki otpor.
HOLANDIJA-OBALA SLONOVACE
TIP - 1
Holandija je sa jednom od najmladjih na prvenstvu.Iako bez Makaaya,Seedorfa,Davidsa i jos nekih starijih igraca igraju na prvenstvu,sigurno je da imaju velike sanse da uz povoljan zdrijeb doguraju do samog vrha.Obala Slonovace je solidna ekipa,imaju Drogbu koji igra za trojicu,ali mislim da ovdje nece biti iznenadjenja jer je iskustvo bitno,a Holandija iako bez gore navedenih igraca ima dovoljan broj igracha sa prethodnih prvenstava tako da se i ovdje ocekuje "jedinica.
MEKSIKO-ANGOLA
TIP - 1
Meksiko jednostavno prejak,dobili Irance bez mnogo muke.Angola debitant,mislim da oni nemaju snage za neko iznenadjenje.
kvota 5.355
ulog 5 km - dobitak 26.775
Ako dobijem(o) =) ovih 20 odmah uplatiti na
Portugal - Iran 1
Ceska - Gana 1
Italija - SAD 1
kvota 3.99
dobitak 79.8
by Schulz (uz malu pomoc bonena
)
Dakle idemo,to je sitna lova ali ko hoce vise para neka vise ulozi
ARGENTINA-SRBIJA I CG
TIP - 1
Argentina je jedan od favorita za osvajanje i sigurno je da su u ovoj utakmici veliki favoriti.Ocekivano su pobijedili Obalu Slonovace,iako su Drogba i drugovi pruzili veliki otpor.
HOLANDIJA-OBALA SLONOVACE
TIP - 1
Holandija je sa jednom od najmladjih na prvenstvu.Iako bez Makaaya,Seedorfa,Davidsa i jos nekih starijih igraca igraju na prvenstvu,sigurno je da imaju velike sanse da uz povoljan zdrijeb doguraju do samog vrha.Obala Slonovace je solidna ekipa,imaju Drogbu koji igra za trojicu,ali mislim da ovdje nece biti iznenadjenja jer je iskustvo bitno,a Holandija iako bez gore navedenih igraca ima dovoljan broj igracha sa prethodnih prvenstava tako da se i ovdje ocekuje "jedinica.
MEKSIKO-ANGOLA
TIP - 1
Meksiko jednostavno prejak,dobili Irance bez mnogo muke.Angola debitant,mislim da oni nemaju snage za neko iznenadjenje.
kvota 5.355
ulog 5 km - dobitak 26.775
Ako dobijem(o) =) ovih 20 odmah uplatiti na
Portugal - Iran 1
Ceska - Gana 1
Italija - SAD 1
kvota 3.99
dobitak 79.8
by Schulz (uz malu pomoc bonena
)
koji sam odigrao u utorak