Diskusija
- Forum
241 pregled · 11 odgovora
Jeste warez 

dobro xenon kaze

dobro xenon kaze
Ma daj bolan jesi smjesan...
Fkt ne znam nikog ko ima komp i ima key i sve i da ne zna aktivirati omg TUT fail
Fkt ne znam nikog ko ima komp i ima key i sve i da ne zna aktivirati omg TUT fail
xEnon je napisao/la:
Ma daj bolan jesi smjesan...
Fkt ne znam nikog ko ima komp i ima key i sve i da ne zna aktivirati omg TUT fail :-X
Fkt ne znam nikog ko ima komp i ima key i sve i da ne zna aktivirati omg TUT fail :-X
jarane i nemamo svi isto znanje
abraham je napisao/la:
mislim kad skine key sa neta jer nesmijem stavit download link i ovo strahujem sto sam stavio
+1
znaci epic, kaman, ko jos nezna skinut key sa neta i licencirat fckin av, ne samo kaspersky nego sve ostale
Znaš ti šta je warez uopće?
Imam Avast i nisam baš zadovoljan njime nikad ne pokaziva da imam viruse na kompu a 100 % imam.
Može li netko naći neki NOD32 activation code,key štali već nek mi pošalje na PM.Ali znači da radi provjereno jer tako mi je već netko davao pa nije moglo.
BTW je*o te dan znaš li ti šta je warez?Kako će slike biti warez...
EPIC FAIL!

Može li netko naći neki NOD32 activation code,key štali već nek mi pošalje na PM.Ali znači da radi provjereno jer tako mi je već netko davao pa nije moglo.

EPIC FAIL!
MaxYz je napisao/la:
Imam Avast i nisam baš zadovoljan njime nikad ne pokaziva da imam viruse na kompu a 100 % imam.
Može li netko naći neki NOD32 activation code,key štali već nek mi pošalje na PM.Ali znači da radi provjereno jer tako mi je već netko davao pa nije moglo.:-X
EPIC FAIL!

Može li netko naći neki NOD32 activation code,key štali već nek mi pošalje na PM.Ali znači da radi provjereno jer tako mi je već netko davao pa nije moglo.:-X

EPIC FAIL!
a to dali je warez moze da bude jer govori jednim dijelom o warez stvarima @4rm4n1 matere mi oplako sam de sad jos jedan vic za raju
HAHAHHAHAHA, čitam komentari i smijem se, pa možda ce nekom TUT dobro doci bila danas teme i covjek pita kako unijeti licencu
Nije warez
A ove postupake svaki 10-godisnjak zna uraditi
A ove postupake svaki 10-godisnjak zna uraditi
abraham je napisao/la:
eto posalo sam ti username i password preko poruke i radi 100%
a to dali je warez moze da bude jer govori jednim dijelom o warez stvarima
@4rm4n1 matere mi oplako sam de sad jos jedan vic za raju
a to dali je warez moze da bude jer govori jednim dijelom o warez stvarima @4rm4n1 matere mi oplako sam de sad jos jedan vic za raju
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.