Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

kako da spasim svoj cfg ?

131 pregled · 8 odgovora · otvorena 19.01.2010. u 15:57

eo sve komande sam ukucao u konzoli dok igram ,kako sad da to spasim u novi tekst dokument ??

znaci sve sto sam ukucao u konzoli ocu da kopiram i stavim kao cfg ??

zna li neko ?
Sve što ti naštimaš ingame ti se automacki spašava u config.cfg file koji se nalazi u Valve/cstrike folderu. Kad nađeš config.cfg samo idi Properties i označi read-only.Tako ti se cfg neće mjenjat'.
Ako si napravio svoj config preko konzole

Jedostavno odes u cstrike folder

npr. C:\Program Files\Valve\cstrike, nadjes file config.cfg i to je to. Ne trebas ti nista pisati ! osim ako ne zelis neke posebne BINDOVE pisat ! Ako zelis javi mi se na PM objasnit cu ti par njih

KRYSTAL je napisao/la:
Sve što ti naštimaš ingame ti se automacki spašava u config.cfg file koji se nalazi u Valve/cstrike folderu. Kad nađeš config.cfg samo idi Properties i označi read-only.Tako ti se cfg neće mjenjat'.
e hvala ti brate ,daj mu neko aplauz :)
evo ti moj cfg brate mili
a kopiraj u notepad,lol

http://www.sk-gaming.com/member/-MorgaN-

imas tu cfg, samo exec promjeni i poruku

imas kod mene bindove sve, samo promjeni ako ti nesto ne odgovara!!
udjes u notepad i kopiras to sve u notepad i kad snimas samo stavit neko ime configa npr. haha.cfg obavezno mora bit .cfg i onda stavis u cstrike folder udjes u igru kucas exec haha.cfg i to je to GL ;)
Ako si sve napravio samo ukucaj "writecfg tvojnick"
Sve što pišeš u konzoli ti se snimi u config.cfg fajl.

On ti se nalazi u C:/program files/valve/cstrike/

Sve shto si kucao u konzoli ostane ti u config.cfg
Jednino opcije kao shto su sidespeed stalno morash kucat bez obzira ako ga spasis kada udes morash ponovo kucat.
config.cfg mozes nachi u Valve fijlu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.