Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

Vratiti izgubljene slike poslije formata

362 pregleda · 20 odgovora · otvorena 18.01.2010. u 18:11

Pozdrav!
Eo maloprije format pc i slucajno izbrisao neke vazne slike
Pa me zanima da li ima neki nacin ili program da vratim te slike
Sry na eventualnim greskama jer sam pisao u notepadu.
Rješenje
Probaj sa ovim programom - Recuva. Iskreno nemam iskustva sa njim, ali mislim da ce ti pomoci.
BisconeL je napisao/la:
Probaj sa ovim programom - Recuva. Iskreno nemam iskustva sa njim, ali mislim da ce ti pomoci.
Dobar je ovaj program.
brate ako si format racunar neces moci vratiti slike :(
R-Undelete, Easy Recovery, Recuva, RecoverMyFiles, GetDataBack

Nasao sam na guglu ta imena programa pomocu kojih mozers vratit(bar tako pise )Sretno
Cr4nk je napisao/la:
brate ako si format racunar neces moci vratiti slike
ma nemoj
ja sam recuvom izvukao neke..nece uspjeti sve, ali hoce vecinu
Skini TuneUP 2010

Također, imaš program 'Recuva', ali on meni nije uspio vratiti folder sa slikama, pa ti ga ne bih preporučio. :/ Al' probaj svakako
Recuva, extra program. Moj jaran je vratio bruku slika kad je slučajno obrisao. Preporuka
mILYSON1 je napisao/la:
Pokusaj preko System Restore.
hahahahahaahahahaahahahahahahha
xD
hahahahahahaahahahhaaha
OT:
mislim da ne možeš vratiti poslije formata, možeš ako ih izbrišeš, ali kadsve formatiraš....
voLume je napisao/la:
hahahahahaahahahaahahahahahahha
xD
hahahahahahaahahahhaaha
OT:
mislim da ne možeš vratiti poslije formata, možeš ako ih izbrišeš, ali kadsve formatiraš....:(
Jbg ispade da sam ja pogresno skonto.Ja sam konto da je on imo te slike posle formatiranja pa ih je onda obrisao.
probaj sa ovim !
Ne garantujem ti nista, jer nisam probao, načisto sam proguglao i nasao ovaj program.
Sretno.

= click =
Ako si uradio potpuni format tj pobriso sve particije i ponovo ih podjelio i instaliro win, ne mozes vratit podatke jer su trajno izgubljeni tj izbrisani to ti upozorenje pise kad brises particije u bootu.
mILYSON1 je napisao/la:
Jbg ispade da sam ja pogresno skonto.Ja sam konto da je on imo te slike posle formatiranja pa ih je onda obrisao.
Pa kakve to veze ima nane ti? Je l' tebi jasno da system restore vraca samo sistemske fajlove?
Ja mislim da je to tesko poslije formata a recuva ,neznam mislim da je ubagovana sva ili je mozda do mene.Obrisao sam bio sve pjesme ,skinem recuvu vratim al sad pise mi dr.dre da svira a tamo cox lomi u 16 :S ili za vrijeme jedne pjesme izmjeni se 1515 pjesama
Recuva je free, a uz to najbolji program te vrste, svakako ti nju preporučujem. GL
codex je napisao/la:
Ako si uradio potpuni format tj pobriso sve particije i ponovo ih podjelio i instaliro win, ne mozes vratit podatke jer su trajno izgubljeni tj izbrisani to ti upozorenje pise kad brises particije u bootu.
Ma jok samo sam format obje particije
Vad je napisao/la:
R-Undelete, Easy Recovery, Recuva, RecoverMyFiles, GetDataBack

Nasao sam na guglu ta imena programa pomocu kojih mozers vratit(bar tako pise )Sretno
od ovih programa svaki moras platiti dabi vratio fotke
jbg ja dva mjeseca trazim program za to ali nista..sve treba placati :(
4rm4n1 je napisao/la:
Skini TuneUP 2010

Također, imaš program 'Recuva', ali on meni nije uspio vratiti folder sa slikama, pa ti ga ne bih preporučio. :/ Al' probaj svakako
ovaj je dobar program pravo imas turbo mode za njega

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.