Eh ovako, ovom prilikom bih htjeo da pozdravim sve membere koji trenutno čitaju temu
.
Da razjasnimo nešto, znači tema je odobrena od vLexa.
Također se izvinjavam ostaloj administraciji na ovoj temi ali mi je prijeko potrebno da prodam ove stvari.
Pa da počnem :
SteelSeries QcK+ fnatic limited edition.

SteelSeries Siberia Neckband white.

Razer Piranha. (nisu moje ali me je zamoljeno da nađem kupca)

Logitech G5 Laser Gaming Mouse (blue edition).

Logitech MX518 Optical Gaming Mouse ( trenutno neznam gdje mi je u kući, al ako se pronađe kupac i miš će biti pronađen ).

Evo toliko od mene, svi koji su zainteresovani imate guestbook / personal message ili mi se obratit na msn [email uklonjen]
Da se razjasnimo oko cijena. Šta god želite da kupite recite ime toga šta hoćete da kupite i iznos koji bi mogli dati za taj proizvod.
.
~ Ako administracija želi može da locka temu da nebi bilo spama, njihov izbor.
. Da razjasnimo nešto, znači tema je odobrena od vLexa.
Također se izvinjavam ostaloj administraciji na ovoj temi ali mi je prijeko potrebno da prodam ove stvari.
Pa da počnem :
SteelSeries QcK+ fnatic limited edition.

SteelSeries Siberia Neckband white.

Razer Piranha. (nisu moje ali me je zamoljeno da nađem kupca)

Logitech G5 Laser Gaming Mouse (blue edition).

Logitech MX518 Optical Gaming Mouse ( trenutno neznam gdje mi je u kući, al ako se pronađe kupac i miš će biti pronađen ).

Evo toliko od mene, svi koji su zainteresovani imate guestbook / personal message ili mi se obratit na msn [email uklonjen]
Da se razjasnimo oko cijena. Šta god želite da kupite recite ime toga šta hoćete da kupite i iznos koji bi mogli dati za taj proizvod.
.~ Ako administracija želi može da locka temu da nebi bilo spama, njihov izbor.

za zimu