Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[Kupoprodaja]

88 pregleda · 4 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 18:59

Eh ovako, ovom prilikom bih htjeo da pozdravim sve membere koji trenutno čitaju temu .

Da razjasnimo nešto, znači tema je odobrena od vLexa.

Također se izvinjavam ostaloj administraciji na ovoj temi ali mi je prijeko potrebno da prodam ove stvari.

Pa da počnem :

SteelSeries QcK+ fnatic limited edition.

SteelSeries Siberia Neckband white.

Razer Piranha. (nisu moje ali me je zamoljeno da nađem kupca)

Logitech G5 Laser Gaming Mouse (blue edition).

Logitech MX518 Optical Gaming Mouse ( trenutno neznam gdje mi je u kući, al ako se pronađe kupac i miš će biti pronađen ).

Evo toliko od mene, svi koji su zainteresovani imate guestbook / personal message ili mi se obratit na msn [email uklonjen]

Da se razjasnimo oko cijena. Šta god želite da kupite recite ime toga šta hoćete da kupite i iznos koji bi mogli dati za taj proizvod. .

~ Ako administracija želi može da locka temu da nebi bilo spama, njihov izbor.
Ne može ti je odobrit kad je zabranjeno? Kontaš? Imaš temu u zanimljivim i postaj tamo kao i svi ostali. Ako ćemo puštat 'svoju raju' da radi šta hoće, sad cu i ja svima dozvolit da dižu posebno teme za kupoprodaju. Vidjet ćeš dokle ćemo dogurat.
Evo aza da se dogovorimo oko tih slusalica steel serius
Trebaju mi hitno PM
Ma ja normala malopre meni tresaju temu u roku od 3 sekunde a njemu odobreno ma fu
fino je rekao da mu je odobreno [B]STFU/B] onda treba brzo da to proda vjerovatno mu nesto hitno treba ta lova sutite i postavite ako hocete nesto prodat ili kupit :S

p.s prodajem jaknu quicksilver vojnicka bez zakopcavanja oblaci se ko majca ;) za zimu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.