Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Moj post

213 pregleda · 15 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 12:28

stvarno sad su mi zivci skocili nenormalno moguli zanti ko brise moj post na tebi g.ba moderatori vec drugi put pisem a vec drugi put ga neko brise molim objasnjenje od strane administracije :(
"Cije postove obrisem, znaci da jos uvijek nisu dorasli ovom konkursu, zato vi koji znate, a vjerovatno znate, da niste jos uvijek zreli za toga, nemojte tratiti ni svoje ni moje vrijeme prijavljivanjem."

Nije ni čudo -.-
Mislim da ce ti i ovo biti izbrisano
Biggie_PK je napisao/la:
"Cije postove obrisem, znaci da jos uvijek nisu dorasli ovom konkursu, zato vi koji znate, a vjerovatno znate, da niste jos uvijek zreli za toga, nemojte tratiti ni svoje ni moje vrijeme prijavljivanjem."

Nije ni čudo -.-
stavno ti nisi noramalan objasni na koji nacin nisam zreo pa covjece vec sam skoro godinu na warez-bih global moderator
i nisi ti jedini u administaraciji pa tak
ako pises na konkurs temi, rajdl je napisao da ce postove koje smatra nedovoljno dobrim, brisat ...
abraham je napisao/la:
stavno ti nisi noramalan objasni na koji nacin nisam zreo pa covjece vec sam skoro godinu na warez-bih global moderator
Ja, i? Kakve veze ima warez-bih sa Gamersom? Em je ovdje warez zabranjen, em si tek registrovan ovdje...

abraham je napisao/la:
Pod prvo nisam ja moderator, ali rekao sam da nije ni čudo što ti je obrisan post jer ti je gramatika ko u moje nene koja je završila 3 razreda osnovne, allah joj rahmetile.
Pod 2, kakve veze ima što si na warez-bih moderator? Šta povezuje gamers i warez-bih.

I još jedna stvar koja mi je kod tebe upala u oko, na forumu si eto maximalno 2-3 mjeseca a imaš 450 postova -.- Što znači da si je***i PostHunter i da ne mariš puno o tome šta ćeš napisati -.-
riddle je napisao/la:
Ja, i? Kakve veze ima warez-bih sa Gamersom? Em je ovdje warez zabranjen, em si tek registrovan ovdje...

pa ja nisam ni reko da cu warez stvari stavljat na forum i kakve veze ima sto sam tek registovan ako posjedujem dovoljno znanja onda ste trebali stavi sa od kojeg ID se mogu clanovi prijavit

riddle tebi svaka cast kao administratoru obavaljas posao za 10, a na gramatiku ne obaracam puno paznje
Cini mi se da nisi procitao temu do kraja .

Kazes cime si to pokazao svoju nezrelost ?
- Prvo i prvo ovom temom , svojim ponasanjem i glupiranjem po forumu , svojom nepismenoscu , pogledaj ti malo na sta lice tvoje teme ? -,-'

I jos ima obraza pitat , n1
abraham je napisao/la:
pa ja nisam ni reko da cu warez stvari stavljat na forum i kakve veze ima sto sam tek registovan ako posjedujem dovoljno znanja onda ste trebali stavi sa od kojeg ID se mogu clanovi prijavit

riddle tebi svaka cast kao administratoru obavaljas posao za 10, a na gramatiku ne obaracam puno paznje
Cuj sa od kojeg? Jesi ti cuo za gramatiku?

Cini mi se da sam napisao da cu brisati postove od onih za koje mislim da nisu zreli za tu poziciju. Zreo moze znaciti slijedece: koliko imas godina, koliko imas iskustva na gamersu, koliko si zreo za tu poziciju OVDJE. Dakle, ja ne smatram da si ti zreo za tu poziciju, sto ne zznaci da nisi. Dalje, ti svoj potencijal, ukoliko ga imas, ovdje jos uvijek nisi pokazao, jer si nedovoljno na sajtu....
Procitaj do kraja temu i vidjet ces sto ti je post obrisan.... :$
riddle je napisao/la:
Cuj sa od kojeg? Jesi ti cuo za gramatiku?

Cini mi se da sam napisao da cu brisati postove od onih za koje mislim da nisu zreli za tu poziciju. Zreo moze znaciti slijedece: koliko imas godina, koliko imas iskustva na gamersu, koliko si zreo za tu poziciju OVDJE. Dakle, ja ne smatram da si ti zreo za tu poziciju, sto ne zznaci da nisi. Dalje, ti svoj potencijal, ukoliko ga imas, ovdje jos uvijek nisi pokazao, jer si nedovoljno na sajtu....
dobro riddle shvatio sam u cemu je problem ali zasto mora odma da bude ovaki nobovski postova mogao mi je neko tako objasnit odma a ne ovda bezz spamat i budalom nekoga pravit
Da si normalno napisao prijavu mozda bi ti cak i ostala -.- al' ono wtf ?? Moja nana je profesor gramatike za tebe '-.-
abraham je napisao/la:
dobro riddle shvatio sam u cemu je problem ali zasto mora odma da bude ovaki nobovski postova mogao mi je neko tako objasnit odma a ne ovda bezz spamat i budalom nekoga pravit
Cuj mogao mi je neko tako objasnit. Pa ti si otvorio temu i zalio se. Da si me pitao preko PP-a ja bi ti odgovorio preko PP-a, a posto si ovako digao zalbu, onda sam ti ovako i odgovorio.

Akcija izaziva reakciju.

Rekao sam ti, ne kazem da mozda nisi za te pozicije, ali je MI, clanovi administracije, jos nismo uvidjeli jer si nedovoljno tu.

riddle je napisao/la:
Cuj mogao mi je neko tako objasnit. Pa ti si otvorio temu i zalio se. Da si me pitao preko PP-a ja bi ti odgovorio preko PP-a, a posto si ovako digao zalbu, onda sam ti ovako i odgovorio.

Akcija izaziva reakciju.

Rekao sam ti, ne kazem da mozda nisi za te pozicije, ali je MI, clanovi administracije, jos nismo uvidjeli jer si nedovoljno tu.

dobro nisam se ja ni nadao da cu dobit tu pozijcu,jer sam se tek nedavno rego na forum, pa morao sam podic da nisam podigao dobio mi elergiju :* ali hvala tebi na objasnjenju i od sad pazim na gramatiku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.