Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows 7

112 pregleda · 14 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 11:17

Moguli se sacuvati programi i igre sa Win XP jer hocu da install windows 7 i ako nemogu imal kakva alternativa
Ja sam cito informisi se na netu ja mislim da moze al se nemogu sjetit nacina vjerovatno ti smao ponudi kad stavis instalaciski disk windows 7
Može se sačuvati kompletan windows i on će biti u folderu windows.old, ali ne vjerujem da ćeš moći pokretati igrice ako se ne instaliraju.
ja kad sam ga instaliro on mi je sve sacuvo u folder windows.old.
Ali odatle neces moci pokrenuti ni jednu igricu ni program
tako da ti preporucujem da se izigras pa ga onda instaliraj
Ja kada sam instalirao Windows7.
Counter-Strike i WoW su mi bili na particiji D: , i mogao sam ih pokrenuti i igrati bez problema

-Ako su ti igre na drugoj particiji moći će 100%
Spasi sve na D disk jer ti se onda kada ubacis CD od Windows 7 komp sam formatira bez obaranja sistema...xD
Ako si imao win XP .... i hoćeš instalirati win 7 .. Samo će ti Program Files ostati .
Ako installiras win 7 preko XP-a, ostat ce ti folder pod imenom "Windows.old" , i bit' ce na C particiji. Tu ce ti se pretezno nalazit Program Files fajlovi, tipa kao sto su programi, photoshop, windows media player i slicno tome .
Kaman, prilikom instalacije samo odaberi "upgrade" a ne custom ^^
Tako da ce ti ostat svi stari podatci
ja kad odem na upgrade installira se samo windows 7 jel i bude sve normalno
vidi meni nisu belaj igrice samo su mi belaj programi pa ako ko ima rijesenje neka mi kaze ili link plsss
Ja juce instaliro preko Deamon Toolsa Windows 7 Ultimate.Svi su mi podaci ostali i igre.
Son1K je napisao/la:
Ja juce instaliro preko Deamon Toolsa Windows 7 Ultimate.Svi su mi podaci ostali i igre.
a jel mozes pokreenut igre ako moze onda je sve uredu i hvala svima na pomoci
Ako imaš dvije particije C i D , W7 instaliraj na jednoj od njih na kojoj su ti manje bitni podaci.W7 možeš instalirati bez da ga pržiš na DVD jednostavnim pokretanjem setup.exe u W7 folderu.
Tu particiju na koju odlučiš instalirat' W7 morati ćeš formatirat'.Dakle ako su ti na D igrice na C instaliraj W7.

gl
evo ja sad gledo na youtube kazu da nikako ne moze ali u svakom slucaju hvala
Najjednostavnije je da ubacis cd , restartujes racunar , bootas sa cda , zatim odes na instal win7 , te odes na upgrade . Mislim da je to najbolje rjesenje .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.