Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Win7 fps problem ?

105 pregleda · 11 odgovora · otvorena 16.01.2010. u 19:30

Yo pozz .. Instalirao sam win7 i sad kad igram cs fps low 60 :S
Problem je u tome sto nemogu da ugasim vsync kad kliknem desni kilik nema mi graficke (nvidie) .. ?
Pa instaliraj drivere od grafičke, pa onda isključi.CPANEL
IGMIT je napisao/la:
ajd bona u control panel pa u nvidia
Ama .. nema ni tu
SyLLenT je napisao/la:
Ama .. nema ni tu :-(
upali zvučnike :*
SyLLenT je napisao/la:
Ama .. nema ni tu :-(
skini drivere bolan za graficku , mora biti , i ja koristim win7 pa mi je sve normalno...
Ako ti nije original windows 7 onda ti treba crack koji ja imam. Dodaj me na msn i poslacu ti, ako ipak jeste i vec imas original onda ides udpate kad ti stigne oznaci drivere za nVidia i zauzimace 97 -98 mb. Kad ih skines instliras, to su originalni driver iza nvidiu na windows 7 i imaces desni klik "nvidia control panel"....
MSN sam ti poslao na PM ako trebas crack i bolje objasnjenje. Pozdrav !
www.nvidia.com,skini drajvere.Kad instaliras odes Start/Control Panel/NVIDIA Control Panel/Menage 3D setings/Vertical OFF
Prvo skini drajvere. Onda rateove: rate 3500 cl_updaterate 20 cl_cmdrate 60 fps_max 101 developer 1 i naravno iskljuci vsync meni fps uvjek ustekan na 100 a ms 0 GL
Prodji se sajlent corava posla, kakav win 7, cuj ne može se iskljuci (vsync mora moci) bote
FosiL_ je napisao/la:
Prodji se sajlent corava posla, kakav win 7, cuj ne može se iskljuci (vsync mora moci) bote
Jesi glup , ajd molim te stfu ... Ti neki majstor ti znas ? Nemogu uopce otvorit nvidia control panel ...
SyLLenT je napisao/la:
Jesi glup , ajd molim te stfu ... Ti neki majstor ti znas ? Nemogu uopce otvorit nvidia control panel ...
majstor, majstor, majstor, majstor, majstor, majstor, majstor, majstor, majstor, majstor, majstor, majstor, majstor, majstor, majstor za tebe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.