Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

- Forum

164 pregleda · 14 odgovora · otvorena 16.01.2010. u 17:44

Torchlight
Jes da je malo glupa, ono ides gore dolje ubijas mobove al' fkt je zabavna igrica
Dragon Age , Oblivion , Mass Effect , Fallout 3...

@Moce ti Oblivion , malo smanjis detalje i dobar...
(nadovezujem se na Joker-a)... Fallout 2, Fallout 1, Torchlight, Mass Effect, Morrowind, Fable, Planescape: Torment, Baldurs Gate, Mount & Blade...
j0ker je napisao/la:
Dragon Age , Oblivion , Mass Effect , Fallout 3...

@Moce ti Oblivion , malo smanjis detalje i dobar...
Oblivion mi se svidja ali nisam siguran oce li moci na moju kantu.
Hvala.

@Biggie

morrowind igrao, prejaka

Fable mi se prejebeno svidja.
Fallout 2, Alien shooter:Vengence ili kako vec.....
hole je napisao/la:
Oblivion mi se svidja ali nisam siguran oce li moci na moju kantu.
Hvala.

@Biggie

morrowind igrao, prejaka

Fable mi se prejebeno svidja.
Slična konfiguracija prije kao kod mene, samo što sam ja imao još lošiju grafičku i 1 GB RAM-a, smanjiš detalje i letiće :$, evo sad se sjetih još jedne isto jako moćne, Star Wars: KotOR
Nisam siguran jel ti moze na komp, al ako moze definitivno Dragon Age : Origins ^^
@Biggie Mass Effect mu ne moze, a mene i nije nesto odusevila

Evo moje liste best RPGova

-Arx Fatalis
-Archlord (ne MMORPG, vec RPG)
-Star Wars: Knights Of The Old Republic
-Jade Empire
-Gothic 1,2,3
-Knights of the Old Republic
-Knights of the Old Republic II - The Sith Lords
-Vampire the masquarade: Blood lines
-Nox
-The Witcher
-System Shock 1 i 2

*Nisam napisao ove koje cu vec pisali, a sigurno bi ih stavio na listu

I jedna nova, al ne vjerujem da ce ti moci, ali stvarno vrijedi isprobati : Dragon Age: Origins
Evo mene opet, nego cimam se izmedju "Oblivion i The Witcher" a najvjerovatnije cu The Witcher pocheti da skidam i da igram, jer sam naziv mi je je******n

Hvala svima :*
hole je napisao/la:
Evo mene opet, nego cimam se izmedju "Oblivion i The Witcher" a najvjerovatnije cu The Witcher pocheti da skidam i da igram, jer sam naziv mi je je******n

U svakom slučaju prvo provjeri na www.canyourunit.com može li ti jedna od tih igara na PC.

:$

HF
hole je napisao/la:

Igrao ja the witcher ... Nije nesto posebno igrica, nemoj da te je******i naziv sjebe ..
Moja preporuka ti je da skine Dungeons Dragons

Ev' ti link da se nemucis
http://www.ddo.com/playnow/?utm_source=GAO_gamerdna&utm_medium=728x90&utm_campaign=DDOLaunch1&referral=152250

A mogao bi da skine i Shot online 2009,veeoma je dobra igra i mogla bi na njegov copm
Link:
http://www.ddo.com/playnow/?utm_source=GAO_gamerdna&utm_medium=728x90&utm_campaign=DDOLaunch1&referral=152250

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.