Kad igram igrice neke npr cs gta i sl. centralna se cuje vise nego inace kad surfam po netu. Kad je centralna izvadjena iz mjesta gdje inace stoji necuje se (otvorena) ali kad je u kucistu stola tad pravi problem. Sumnjam da se pregrijava pa ako moze neko reci koji je problem???
Diskusija
U kanti
Centralna comp
75 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.01.2010. u 16:22
Imash li ikakve otvore za ventilaciju ?
kenaN_ je napisao/la:
Imash li ikakve otvore za ventilaciju ?
probaj izravnati mjesto gdje stoji ... ili kad pocne zujati tako lupi je malo
meni je uspjevalo
meni je uspjevalo
RzA je napisao/la:
meni je uspjevalo
meni je uspjevalo
a ona kazaljka skace kako vergla
RzA je napisao/la:
meni je uspjevalo
meni je uspjevalo
Imao isti problem.. Prvo otvori komp i ispusi ga sa usisivacem, ali ISPUSI, nemoj usisavat... Onda napravit od neke spuzvice, ili truleksa 4 mala kvadrata, i stavis na ivice stola gdje ide centralna.. Stavis centralnu, neces vishe imati problema..
KillaOR je napisao/la:
Imao isti problem.. Prvo otvori komp i ispusi ga sa usisivacem, ali ISPUSI, nemoj usisavat... Onda napravit od neke spuzvice, ili truleksa 4 mala kvadrata, i stavis na ivice stola gdje ide centralna.. Stavis centralnu, neces vishe imati problema..
, trebao bi uzet onaj veliki ventilator
ma ocisti taj veliki venitliator
jbg treba joj malo vremena da se zagrije razumije
jbg treba joj malo vremena da se zagrije razumije
Zujanje se čuje radi glupog stock ventilatora jer je vruće ili zato što nije ravno mjesto gdje stoji.
Otvori stranicu i trk kod stolara ili vulkanizera koji ima kompresor.Ispuši SVE i neće se više čuti.
Otvori stranicu i trk kod stolara ili vulkanizera koji ima kompresor.Ispuši SVE i neće se više čuti.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.