Diskusija
- Forum
301 pregled · 13 odgovora
nije zvaka za seljaka 
vako ces
znas html i css?kewl
uzmi ucit php na w3schools
j**e ne internet? okai
idi na w3 i nadji php linkove i idi save page as ^^
instaliraj wamp i vjezbaj radit,instaliraj dreamweaver ili text editor ^^
vjezbaj radit u CMSovima (webspell - gaming related,joomla - sux hard , wordpress - pwnage, drupal - okai, vBulletin - dobar poso s tim se more napravit, skini nulled verziju,jer si cigan i neces platit,znam to )
to radi na localhostu,ili uzmi freehosting

edit:
tek sad procitah citavu temu
dacu ti ja sutra knjige za php i html/css (od viska ne boli glava)
cak imam video tutorijale za php i mysql (ku**c cu uplodat) jedino da ti posaljem dvd postom
kombinacija dreamweavera i photoshopa ^^

vako ces
znas html i css?kewl
uzmi ucit php na w3schools
j**e ne internet? okai
idi na w3 i nadji php linkove i idi save page as ^^
instaliraj wamp i vjezbaj radit,instaliraj dreamweaver ili text editor ^^
vjezbaj radit u CMSovima (webspell - gaming related,joomla - sux hard , wordpress - pwnage, drupal - okai, vBulletin - dobar poso s tim se more napravit, skini nulled verziju,jer si cigan i neces platit,znam to )
to radi na localhostu,ili uzmi freehosting

edit:
tek sad procitah citavu temu
dacu ti ja sutra knjige za php i html/css (od viska ne boli glava)
cak imam video tutorijale za php i mysql (ku**c cu uplodat) jedino da ti posaljem dvd postom

kombinacija dreamweavera i photoshopa ^^
knjiga informatike za gimnaziju ima 300 listova, to su sve osnove informatike, pa i toga, nešto sam ko čito jer i mene to interesuje ali očito ne dovoljno
ako to savladaš aj klejm da će ti se nastavak olakšati

ako to savladaš aj klejm da će ti se nastavak olakšati
JBoss Documentation
PHP Essentials
Javascript Essentials
The Javascript FAQ
The HTML Tutorial
CGI Programming on the World Wide Web
Practical mod_perl Programming
Eto nesto sto sam nasao!!!!Pogledaj i ovdje:
http://www.simplenet.com/resources/recommends.html
http://www.onlinewebdirectory.com/web-development/web_development_books.html
Sretno!!!!
PHP Essentials
Javascript Essentials
The Javascript FAQ
The HTML Tutorial
CGI Programming on the World Wide Web
Practical mod_perl Programming
Eto nesto sto sam nasao!!!!Pogledaj i ovdje:
http://www.simplenet.com/resources/recommends.html
http://www.onlinewebdirectory.com/web-development/web_development_books.html
Sretno!!!!
uzmes knjige "html and css for dummies" i "php and mysql for dummies" i eto ti onda kad to naucis lagano krenes u praksu i eto
ove mi je knjige dao momak sto je napravio e-sport.hrako hoces i download cu ti poslat
hocemoli to mjenjat ja tebi downlaod ti meni bodove i svi zadovoljni
ove mi je knjige dao momak sto je napravio e-sport.hrako hoces i download cu ti poslat
hocemoli to mjenjat ja tebi downlaod ti meni bodove i svi zadovoljni
reci babi da me doda na msn [email uklonjen] mogu ja stranicu odrzavat xD
www.superknjizara.hr / www.profil.hr
Tu kupi, nije skupo uopšte. A dobre PHP knjige imaju fakat, ja sebi uz'o 4 PHP knjige. Svaka po 600 stranica. Eh, sad ako imaš živaca uzmi. Na našem je jeziku, i ima puno primjera. Što se tiče online učenja tu je w3schools.com, najbolji sajt. Naučiš tamo (x)HTML/CSS/PHP bez problema.
eBooks teško naći dobru,skini tutoriale one što sam stavio PHP & mySQL , u development & web podforumu HQ je. Pa ti skontaj kako ćeš. Najbolja ti je varijanta da kupiš knjige il w3schools.
Tu kupi, nije skupo uopšte. A dobre PHP knjige imaju fakat, ja sebi uz'o 4 PHP knjige. Svaka po 600 stranica. Eh, sad ako imaš živaca uzmi. Na našem je jeziku, i ima puno primjera. Što se tiče online učenja tu je w3schools.com, najbolji sajt. Naučiš tamo (x)HTML/CSS/PHP bez problema.
eBooks teško naći dobru,skini tutoriale one što sam stavio PHP & mySQL , u development & web podforumu HQ je. Pa ti skontaj kako ćeš. Najbolja ti je varijanta da kupiš knjige il w3schools.
je napisao/la:
---
tema:
warez zabranjen =)
nisu na našem ali nisu ni nešto komplikovani za shvatiti....samo gledaj slike
E CAO STO SE TICE OVH KNJIGA JA SAM NASO DOWNLOAD AKO HOCES POSLAT CU TI NA PM !!!!
Najbolje ti je edituj neki CMS tako ćes najlakše naućit
XicX je napisao/la:
Najbolje ti je edituj neki CMS tako ćes najlakše naućit
U slicnoj smo situaciji, mislim i ja sam planirao isti fakulet upisat, i bas sada ucim HTML i CSS.
Meni je iskreno najvise pomogla w3schools.com + adobe dreamweaver ( za pocetak ovo je odlicna kombinacija ).
Za knjige neznam ti bas jer nemogu ja uzet u ruke papir i citat odmah mi se spava
tako da ja ucim preko neta.
Meni je iskreno najvise pomogla w3schools.com + adobe dreamweaver ( za pocetak ovo je odlicna kombinacija ).
Za knjige neznam ti bas jer nemogu ja uzet u ruke papir i citat odmah mi se spava
mahYr je napisao/la:
U slicnoj smo situaciji, mislim i ja sam planirao isti fakulet upisat, i bas sada ucim HTML i CSS.
Učio sam, kao što sam i napisao, sa w3 i Dreamweavera, al' mi često pada konekcija zadnjih dana pa hoću da skinem eBooks za 'crne dane'
4rm4n1 je napisao/la:
E, vidiš, i meni je ista situacija. Kontam, ako ću se već bavit' sa tim bolje da odmah krenem nešto učit'
Učio sam, kao što sam i napisao, sa w3 i Dreamweavera, al' mi često pada konekcija zadnjih dana pa hoću da skinem eBooks za 'crne dane'
Skines kao .PDF dok ti konekcija valja pa onda citaj.
Mozda ti pomogne
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.